Zendaya i Tom Holland
Profimedia //

Zendaya i Tom Holland

Tom Holland još je jednom pokazao koliko je posvećen svojoj djevojci Zendayi, stajući u obranu od gomile paparazza i obožavatelja u New Yorku. Par, poznat po svom diskretnom pristupu vezi, pokušavao je proći kroz gužvu, a na društvenim mrežama kruži video trenutka kada je njihovo zajednički hod prekinut zbog naleta fotografa i obožavatelja koji su tražili autograme. Bez oklijevanja, Tom se probio kroz gužvu do Zendaye, uzeo je za ruku i odveo unutra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Entertainment Tonight (@entertainmenttonight)

Ovo javno pojavljivanje označilo je rijedak zajednički izlazak para, koji su se u New Yorku našli povodom lansiranja Tomovog brenda bezalkoholnog piva, BERO. Par se ovom prilikom i modno uskladio - Tom je nosio bordo pulover s klasičnim crnim hlačama, dok je Zendaya za ovu prigodu odabrala bordo Louis Vuitton haljinu. 

Zendaya i Tom Holland
Profimedia //

Zendaya i Tom Holland

Veza Toma i Zendaye datira još iz 2017., s njihovog zajedničkog rada na filmu Spider-Man: Povratak kući, iako su romansu držali privatnom sve do 2021. godine. Par je od tada postao jedan od omiljenih u Hollywoodu, a i Tom i Zendaya jasno su dali do znanja da im je privatnost na prvom mjestu. Za sve koji prate njihov put, ovaj nedavni trenutak u New Yorku još je jedan dokaz međusobnog poštovanja koje iz svega što smo do sada vidjeli, svakako definira njihovu vezu.

Pop kultura