Madison Auer
Instagram //

Madison Auer

Iako su nekima još uvijek kontroverzne, Birkenstock Boston natikače postale su sinonim za savršeni spoj udobnosti i stila. Ovaj model obuće lako se prilagođava svim modnim trendovima, a njihov anatomskim uložak pruža podršku stopalu čineći ih nezaobilaznim dijelom garderobe za sve one koji cijene praktičnost bez stilskog kompromisa. Nosimo ih i ove jeseni i to u manje-više svim modnim kombinacija, od casual lookova, do onih uredskih, a ako još uvijek niste sigurni u svestranost ovog modela, dobra vijest je da smo im pronašli adekvatnu i pristupačniju zamjenu. 

Riječ je o natikačama od nubuk kože brenda Alohas Travis koje su dostupne po cijeni od 85 eura, S obzirom na to da spomenute Birkenstockice možete pronaći po cijeni od 150 eura, rekli bismo kako je ovo i više nego dobra ponuda. Ono što karakterizira ovaj model je svakako dizajn klompe i profilirani, mekani uložak koji jamči udobnost. Također, cipele imaju i gumeni potplat kao i suptilnu kopču koja im daje rustikalni štih.

Dostupne su u crnoj boji koja je idealna za jesen, a naš savjet vam je da se pri dodavanju u košaricu ne premišljate previše jer koliko vidimo ostalo je još jako malo komada po ovoj sniženoj cijeni. Uživajte u jeseni, najtoplijem i najstylish razdoblju u godini!

 

Moda