Dream on
kaftan studio //

Dream on

Nedavno su svi ljubitelji modnog dizajna s oduševljenjem dočekali modni video "Dream On" koji je Kaftan studio prezentirao javnosti u Bosni i Hercegovini i regiji, a koji je režirala kreativna direktorica Kaftan studija Emina Hodžić Adilović: Dream On Video

Modni projekt "Dream On" nastao je kao znak zahvalnosti Kaftan studija svim damama koje su im kroz godine predanog rada bile inspiracija, s kojima su zajedno sanjale i istinski uživale dizajnirajući svaki outfit, kao i za sve one s kojima i dalje nastavljaju sanjati i graditi uspješnu modnu priču.

U realizaciji projekta sudjelovali su neki od najboljih bosanskohercegovačkih profesionalaca koji godinama djeluju na umjetničkim projektima na polju mode, filma, glazbe i kulture.

Zaštitno lice projekta je Amra Čerkezović, a fotografije editorijala djelo su fotografkinje Aide Redžepagić.

Dizajn savršen za sve posebne prilike kao i za uvijek željno iščekivani crveni tepih Sarajevo Film Festivala za koji sestre iz Kaftan studija godinama uspješno dizajniraju kreacije koje oduzimaju dah.

S jasno prepoznatljivim autorskim izrazom dizajn odiše senzibilnim glamurom, a u fokusu je elegancija, gracioznost, dostojanstvo i ljepota Kaftan studio dizajna.

Art direkcija: Kaftan studio
Model: Amra Čerkezović
Fotografija: Aida Redžepagić
Make up: Maja Talović
Hair style: Ensar Dervišbegović
Nakit: Elird
Asistentica fotografije: Monika Andrić 
Moda