Yseult
Profimedia //

Yseult

Božanstvena Yseultina izvedba na ceremoniji zatvaranja Olimpijskih igara u Parizu 2024. bila je dirljiva proslava vrijednosti, odvažnosti i otpornosti koje su okupile generacije u ovom doista jedinstvenom događaju. Posljednji put nas je oduševila u sličnoj kombinaciji u Cannesu, gdje je također evocirala old chool couture.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Dior Official (@dior)

Odjevena u crno svileno faille odijelo koje je dizajnirala Maria Grazia Chiuri koje se ističe suvremenom reinterpretacijom Bar jakne, kultnim potpisom New Looka i pripadajućom dugom suknjom i šeširom inspiriranim modelom Christiana Diora, revidiranim rukom Stephena Jonesa.

Francuska pjevačica izvela je francuske stihove My Way Franka Sinatre, iz adaptacije Comme d'habitude, kultnog hita koji je otpjevao Claude François. To je suptilno evociralo nadolazeće OI koje će se održati u Los Angelesu 2028., a ovaj vrlo simboličan nastup naglasio je jasnu srodnosti između Francuske i SAD. Uz fenomenalnu modu, ovo je bila kolektivna oda snazi ​​kreativnih dijaloga i strasti koju jedino možemo osjetiti uz ovakvu razinu sporta.

Moda