Miu Miu
//

Miu Miu

Pop senzacija Sabrina Carpenter, poznata po svojim hitovima i besprijekornom modnom stilu, ponovno nas je oduševila svojom interpretacijom trenda maslac žute boje, ovaj put s jednim blistavim zaokretom. Pjevačica je napravila veličanstven ulazak u Santa Monica Proper Hotel, odjevena u zadivljujuću haljinu s potpisom Miu Miu s pripijenim korzetom koji je glatko prelazio u usku suknju koja prati liniju tijela.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Miu Miu (@miumiu)

Sabrinina haljina bila je ukrašena srebrnim šljokicama koje su stvarala nježni svjetlucavi efekt. Šljokice su postupno prelazile u nježan, mrežasti vez, dodajući eteričnu notu outfitu, a kako bi naglasile struk, kristalne niti su bile vješto postavljene tako da oponašaju izgled tankog, svjetlucavog remena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sabrina Carpenter (@sabrinacarpenter)

Pjevačica je izostavila nakit i tako dopustila haljini da bude glavni adut večeri, a njezina plava kosa bila je stilizirana u opuštene kovrče koje su stvarale još glamurozniji izgled. Sabrinin make-up također je bio besprijekoran, a u fokusu istog bilo je nježno brončano sjenilo za oči koje je savršeno upotpunila tople tonove njezine haljine.

Maslac žuta boja veliki je hit ovog ljeta, a izgleda kako bi se njezina popularnost mogla prebaciti i nadolazeću jesensku sezonu. Ova svijetla, kremasta nijansa idealna je za one koji žele istaknuti svoju preplanulost nakon ljeta, a odlična je u kombinaciji s neutralnim tonovima jer daje suptilan kontrast. Međutim, Sabrinina interpretacija trenda je sve samo ne suptilna. Ovo nije prvi put da je Sabrina eksperimentira s ovom bojom budući da je za svoj 25. rođendan ranije ove godine, zvijezda oživjela lik Andie Anderson uz pomoć satenske mini haljine inspirirane kultnim filmom "Kako izgubiti frajera u 10 dana". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sabrina Carpenter (@sabrinacarpenter)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sabrina Carpenter (@sabrinacarpenter)

S posljednjim modnim izborima, Sabrina Carpenter učvrstila je svoj status jedne od najstylish mladih zvijezda u Hollywoodu. Bilo na pozornici, u glazbenim spotovima ili na crvenom tepihu, njezin stil odražava njezinu odvažnu osobnost i neustrašiv pristup modi.

 

Moda