IMBD //

Serija "Emily in Paris" nije samo osvojila gledatelje svojim romantičnim zapletima i živopisnim prikazom Pariza, već i svojim nezaboravnim modnim trenucima. Stil glavne junakinje Emily Cooper, koju glumi Lily Collins, postao je inspiracija za mnoge ljubitelje serije diljem svijeta, ali je i potaknuo brojne rasprave na društvenim mrežama. Kako god, moramo se složiti da isti savršeno dočarava njezin lik, pa se u nastavku prisjećamo nekoliko njezinih najlegendarnijih lookova. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Emily In Paris (@emilyinparis)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Emily in Paris Outfits (@emilyinparisoutfits)

1. Haljina sa srcima 

Jedan od najlegendarnijih outfita koji je zapeo za oko gledateljima bila je bijela haljina prekrivena crvenim srcima brenda Anouki. Emily je haljinu dodatno podigla crvenim štiklama i bijelom trakom u kosi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Emily in Paris outfit 💘 (@emilyinparisoutfit)

2. Zeleni kaput

Jedan od najupečatljivijih modnih komada u seriji bio je Emilyin zeleni Chanel kaput koji je iskombinirala s zelenom kariranom mini suknjom, odgovarajućim šalom oko vrata i šeširom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Emily in Paris Outfits (@emilyinparisoutfits)

3. Crna haljina za operu

Ovaj elegantan i sofisticiran outfit savršeno se uklapa u pariški večernji glamur, istovremeno naglašavajući Emilyinu sposobnost da se prilagodi luksuznim društvenim događajima, ali s vlastitim prepoznatljivim stilom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Emily in Paris Outfits (@emilyinparisoutfits)

4. Monokromatski žuti look

Jedan od najsmjelijih modnih trenutaka iz serije bio je Emilyin potpuno žuti outfit. Kombinirala je žutu jaknu, suknju i torbu, uz odgovarajuće cipele, stvarajući upečatljiv monokromatski look. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Emily in Paris Outfits (@emilyinparisoutfits)

6. Moderna verzija pariškog chica

Na jednom od svojih poslovnih sastanaka, Emily nosi modernu verziju klasičnog pariškog chica, odnosno crno-bijelu midi haljinu brenda Balmain. Emily je haljini naravno dodala jedan moderan twist uz pomoć neobičnih modnih dodataka i upečatljivih cipela.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Emily in Paris Outfits (@emilyinparisoutfits

7. Perje u fokusu

Emily je nosila ružičasto-crvenu mini haljinu u kombinaciji s crvenim ogrtačem ukrašenim lepršavim perjem. Izgled je bio upotpunjen štiklama s platformom i srebrnim naušnicama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Emily in Paris Outfits (@emilyinparisoutfits)

Serija "Emily in Paris" zasigurno je ostavila trag u svijetu mode, a mi se veselimo vidjeti kako će Emilyin stil evoluirati u drugom dijelu četvrte sezone. 

 

 

 

 

 
 
Moda