Boos F23
Launchmetrics //

Boos F23

Ako i vi ne znate što odjenuti za posao u ovom prijelazno periodu, ne brinite jer niste jedini. Apsolutno sve što imam u ormaru mi se ne sviđa i sve bi mijenjala za nove komade s pomoću kojih bi (barem prividno) ušla svježija i entuzijastičnija u novo godišnje doba. No, nažalost, to ne mogu učiniti, pa mi ne preostaje ništa drugo nego trčati za aktualnim sniženjima i nadati se da je u poznatim high street trgovinama ostao pokoji komad koji je i kvalitetan i povoljan, a koji nema pola grada. 

Dobra vijest je da Mango Outlet trenutno ima veliko sniženje na već umanjene cijene, a prelistavajući ponudu, shvatila sam da su svi sniženi komadi iz ponude zapravo idealni za back to office lookove. Jesen je razdoblje kada smo najkreativniji, a par bazičnih topova i hlača sigurno nije na odmet za slojevito odijevanje koje nas očekuje. 

Osim njih, u Mango Outletu pronašla sam i nekoliko dobrih denim suknji, kao i vunenih kaputa čija je cijena pala za nekih 70 %. Možda vam se čini da nam vuneni kaput trenutno ne treba, ali za mjesec dana će nam svima biti itekako potreban, kao i satenski kombinezoni, koji su istovremeno i elegantni i funkcionalni. 

Na sniženju je i nekoliko modnih dodataka poput sunčanih naočala, šalova i torbica, a da ne duljim previše, u nastavku izdvajam nekoliko osobnih favorita koji će se definitivno pronaći u mom ormaru ove jeseni. Ovo je stvarno jedinstvene prilika da obnovite svoju jesensku garderobu, a pri tome uštedite novac. Iskoristite je!

Elle Izbor

Moda