adidas Originals
Instagram //

adidas Originals

Nijedan odjevni predmet ne može privući toliku pažnju kao par dobrih tenisica. Svake godine na tržištu se izdvoji jedan viralni model, a itko moramo priznati kako nam je Sambica više dosta, kao novi hit se nameće jedan sličan Adidasov model. Riječ je o Adidas SL 74 OG tenisicama, klasiku koji se izgleda ponovno vraća u modu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Limited Edt (@limitededt_sg)

Prvi put predstavljene tijekom Olimpijskih igara 1972. godine u Münchenu, ove tenisice izvorno su dizajnirane kao lagana sportska obuća koju karakteriziraju jednostavne linije, tanak profil i prepoznatljiva trostruka crta s bočne strane. Gornji dio tenisica izrađen je od kombinacije najlona i brušene kože, a gumeni potplat osigurava im udobnost, po čemu se zapravo najviše i razlikuju od Adidas Samba modela.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli nathaniel (@nathanielfong)

Jedan od najupečatljivijih elemenata ovih tenisica jest jedinstven potplat s uzorkom koji osigurava izvanrednu fleksibilnost i stabilnost, što ih čini idealnim za svakodnevno nošenje, kao i za sportske aktivnosti. Adidas SL 72 OG model nameće se kao popularan izbor među ljubiteljima retro stila, a njihova jednostavnost i svestranost čine ih savršenim dodatkom svakom casual outfitu.

Kako ih nosimo?

Iako su prošla desetljeća od njihovog prvog predstavljanja, ovaj model i dalje odražava duh sportskog naslijeđa i klasičnog dizajna, što ga čini bezvremenskim komadom u svijetu obuće. Njihova svestranost ovisi o kombinaciji boja koju izaberete, ali ako se odlučite za klasičnu neutralnu paletu, mogućnosti za stiliziranje su beskonačne. Možete ih nositi na traperice i blejzere, ali i na haljine i dnevne kombinezone. 

Stoga, ako su i vama dosadile Sambice i tražite povoljniju opciju, savjetujemo vam da svakako bacite oko na ovaj model. Rekli smo vam na vrijeme jer kada jednom postanu viralne, do njih je gotovo pa nemoguće doći. Požurite!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli It’s Sole Good (@itssolegoodph)

Moda