Meghan Markle
Profimedia //

Meghan Markle

Meghan Markle očekivano je privukla pažnju tijekom iznenadne posjete knjižari Godmothers u subotu. Bivša vojvotkinja od Sussexa pojavila se na book clubu Oprah Winfrey, a za ovu prigodu odabrala je crni uglađeni kombinezon bez rukava brenda Club Monaco. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli What Meghan Wore (@whatmeghanwore)

 

Elegantni kombinezon sa strukturirani ovratnikom i remenom, savršeno je istaknuo Meghaninu profinjenu figuru, pa je tako Meghan još jednom uspjela u svom naumu da spoji formalnost i ležernu eleganciju. Kao dodatak outfitu, Meghan je nosila suptilne dijamantne naušnice i ogrlicu brenda Logan Hollowell i Jimmy Choo sandale, a kosu je stilizirala u elegantni niski rep. 

Tijekom događaja, Meghan je razgovarala sa sudionicima i svojom bliskom prijateljicom Oprah Winfrey. Njihovo prijateljstvo dobro je poznato javnosti još od slavnog intervjua iz 2021. godine, koji je potresao britansku kraljevsku obitelji. Meghanino prisustvo na otvaranju knjižare bilo je ugodno iznenađenje za mnoge, a iako njezin suprug, princ Harry, nije bio prisutan, njegova memoarska knjiga "Spare" također je bila izložena na događaju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Elizabeth Holmes (@eholmes)

Meghanin modni izbor za taj dan stavljamo u rubriku sa svim ostalim lookovima koji naglašavaju njezin sofisticirani kalifornijski stil, a kombinezon bez rukava, dao nam je ideju za još jedan profinjeni office look. Meghanin kombinezon dostupan je po cijeni od 239 dolara, a ako vam je to previše za izdvojiti, u nastavku donosimo pristupačnu alternativu, odnosno jeftnije komade pomoću kojih lako možete rekreirati ovaj chic izgled.

Kombinezon 

Sandale

Ogrlica

Naušnice

 

Moda