Seventy Venezia
KovaZg Moments //

Seventy Venezia

Od sinoć je zagrebačka modna scena bogatija za još jedno uzbudljivo mjesto. Seventy Venezia, brend koji se ističe svojim besprijekornim krojevima i luksuznim materijalima, službeno je otvoren u samom srcu Zagreba, na adresi Teslina 15. Novootvorena trgovina uspješno kombinira moderne elemente s klasičnim detaljima koji su sinonim za talijanski stil, a prostrani interijer uređen je u neutralnim tonovima s naglaskom na prirodne materijale, što stvara sofisticiranu i ugodnu atmosferu. Izložbeni prostori dizajnirani su tako da svaki odjevni predmet bude istaknut na najbolji mogući način, a u fokusu su naravno, teksture i boje nove kolekcija.

Nezaboravna zabava 

Otvaranje trgovine pretvorilo se u okupljanje najboljih modnih znalaca, pa su se tako među uzvanicima pronašli neki od najpoznatijih modnih urednika, stilista, blogera i influencera u Hrvatskoj. Gosti su imali priliku razgledati novu kolekciju, koja uključuje sve must have komade za jesensku sezonu, od elegantnih kaputa, do ležernih, ali sofisticiranih kombinacija za svakodnevno nošenje.

Uz saksofon koji je stvarao opuštenu atmosferu, gosti su uživali i u DJ hitovima te osvježavajućim pićima, a razgovori o najnovijim modnim trendovima i budućim projektima trajali su satima. Event je poslužio kao savršena prilika za povezivanje modnih entuzijasta i stručnjaka, ali i za slavljenje ljepote i kvalitete koju Seventy Venezia donosi na hrvatsko tržište.

Novi Interijer: Spoj tradicije i inovacije

Unutrašnjost nove trgovine u Zagrebu pažljivo je osmišljena kako bi odražavala filozofiju brenda – spoj tradicije i suvremenosti. Dizajn interijera inspiriran je talijanskom arhitekturom, pa tako svaki detalj, od odabira materijala, do rasvjete, stvara atmosferu topline i ekskluzivnosti, odnosno pravi osjećaj doma. 

Nova trgovina Seventy Venezia je, bez sumnje, obogatila zagrebačku modnu scenu. Ista obećava postati omiljeno odredište za sve ljubitelje vrhunske mode i talijanskog dizajna koji cijene jedinstveno iskustvo kupovine.

Moda