London street style
Launchmetrics //

London street style

Vrećaste torbe posljednjih su godina stekle nevjerojatnu popularnost na modnoj sceni. Ovaj model torbe ističe se svojom jednostavnošću i funkcionalnošću, a prvi put su postale popularne u 20-im godinama prošlog stoljeća. Svoj pravi procvat doživjele su 70-ih godina u vrijeme boho chic ere, kada je ova torba bila neizostavni modni dodatak.Tajna njihove dugovječnosti leži u praktičnosti i prostranosti, a njihov opušteni oblik pruža elegantan, ali nenametljiv izgled.

I noviji dizajneri poput Chemena Kamali, Matthieu Blazyja i Sabata De Sarne, prepoznali su njihovu univerzalnu privlačnost i u posljednjih nekoliko sezona. Veliki brendovi poput Louisa Vuittona, Miu Miu i Celinea također su ih uključili u svoje kolekcije, ali uz suptilnu prilagodbu suvremenim trendovima s modernim materijalima i detaljima.

Bez obzira nosite li ležernu odjeću za svakodnevne obaveze ili elegantan outfit za večernji izlazak, vrećasta torba može biti savršen dodatak. Dovoljno su prostrane, što ih čini idealnim za žene koje vole sa sobom nositi puno stvari, a i dalje izgledati jako elegantno i chic. Njihova unutrašnjost obično je jednostavna, bez previše pregrada, što omogućava brz pristup svim potrebnim stvarima, a najčešće dolaze sa prilagodljivom ručkom, pa se mogu nositi na više načina. 

Kako nositi vrećastu torbu?

Vrećaste torbe najbolje se kombiniraju s opuštenim, casual stilom, ali mogu se lako uklopiti i u sofisticiranije modne kombinacije. Za svakodnevni izgled, vrećasta torba od meke kože ili tkanine može se nositi preko ramena, što daje outfitu lakoću i ležernost. S druge strane, za večernje izlaske, naš odabir je vrećasta torba od luksuznijih materijala poput baršuna s metalik detaljima, koji će podići svaki outfit na višu razinu.

Bez obzira na sezonu ili priliku, vrećasta torba je siguran izbor za svaku modernu ženu koja cijeni eleganciju i udobnost, a mi u nastavku donosimo nekoliko naših favorita koji su se izdvojili ove sezone: 

Elle Izbor

Moda