Chappell Roan
Profimedia //

Chappell Roan

Chappell Roan je dobitnica prestižne VMA nagrade za najbolju novu umjetnicu, ali i naše titule za najbolji look tjedna. Iako su se na crvenom tepihu ovogodišnjih nagrada pojavile puno glamuroznija izdanja od njenog, Chappell je utjelovila trenutno rastući wierdieval goth girl trenda koji definitivno dominira ovom sezonom.

Chappell se pojavila u kombinaciji koja, baš kao i ovaj trend, asocira na srednjovjekovne siluete spojene s iznenađujuće modernim ili metalnim elementima. Ispod njenog custom made zelenog plašta, koji je granično podsjećao na onaj izrađen od zavjese koji je nosila Scarlett O’Hara iz filma Zameo ih vjetar, se pronašla lepršava i prozirna haljina iz posljednje kolekcije Glenna Martensa za Y/Project. Sveopći dojam je pojačala interesantnom pletenicom, te metalnim rukavicama i pravim mačem.

Nagradu je preuzela u senzacionalnoj Paco Rabanne haljini, istoj koja je kultni status postigla pojavljivanjem na Florence Pugh tijekom press turneje za film Dina. Ipak, na Chappell je imala puno više smisla, pošto je u njoj izgledala kao prava srednjovjekovna princeza.

Slaže se to i uz njen nastup na kojem je izvela svoj trenutni hit Good Luck Babe, odjevena u tradicionalno ratničko odijelo i oklop.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Video Music Awards (@vmas)

Chappell Roan nas sve više impresionira svojim modnim odabirima i editorijalima, a potencijalno gledamo u buduću, eksperimentalnu modnu ikonu poput mlade Lady Gage.

Moda