Dua Lipa
Instagram //

Dua Lipa

Dua Lipa nas ne prestaje iznenađivati! Čini se da će poznata glazbenica uskoro predstaviti svoju liniju sladoleda, različitih deserata sa sladoledom te hladnih napitaka. Jedino što još čeka je odobrenje vladinog Ureda za intelektualno vlasništvo. Navodno će Lipa prodavati sladoled bez mliječnih proizvoda ali i regularni, deserte od sladoleda, kolače, pića, milkshakeove i jogurte.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dua lipa france.🦈 (@dualipa_newsfr)

Za vrijeme promocije trećeg albuma „Radical Optimism“, glazbenica je na BBC-jevom Radio 1 s voditeljem Gregom Jamesom podijelila najdraži okus sladoleda. Izjavila je da ne voli sladoled od čokolade i da preferira vaniliju. Lipa je dodala da svoj sladoled voli preliti s malo maslinovog ulja i soli. Video njezinog idealnog sladoleda je postao viralan. Mnogi su probali Lipin recept za sladoled, te na iznenađenje većine, zaista je kombinacija bila dobra.

@bbcradio1 thoughts on @Dua Lipa’s unusual ice cream additions? 👀🍨 #dualipa #dua #dualipavideo #dualipainterview #icecream ♬ original sound - BBC Radio 1

Ovo nije prvi put Lipa širi svoje područje djelovanja. Glazbenica ima svoju platformu Service95 na kojoj objavljuje preporuke za knjige „Service95 Book Club“, vodiče za putovanja te čak ima svoj podcast „Dua Lipa: At Your Service.“ Do sada je na podcastu ugostila poznate poput glazbenica Billie Eilish, Jennie te generalnog direktora Applea Tima Cooka koji su doveli do širenja popularnosti njezinog podcasta i cijele platforme.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SERVICE95 (@service95)

Za sada se ne hoće li to biti suradnja s nekim drugim brendom ili će Lipa osnovati vlastiti brend. Osvanuli su plakati, ali se ništa ne zna sa sigurnošću. Ono što se također čini upitnim je tajming lansiranja - ljeto i sezona sladoleda polako završava. Kako god bilo, zanima nas vidjeti što nam ovog puta Dua Lipa sprema. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA 💙🌊🎵🌀🦈🇮🇹 (@dua_mysweetie)

Pop kultura