HANNA JOHANSSON
//

HANNA JOHANSSON

Sudeći po vremenu vani, jesen je itekako stigla, a osim šarenog lišća, pumpkin spice lattea i neodoljivog mirisa kestena, sa sobom je donijela i niže temperature sukladno kojima moramo prilagoditi svoje svakodnevne modne izbore. Hladno je za obične pamučne majice, a pretoplo za cozy džempere, pa se kardigan od moher vune nameće kao idealan odabir u ovom predjesenskom periodu. 

Što je moher? 

Moher vuna dolazi od angora koza, a poznata je po svojoj izuzetnoj mekoći, sjaju i otpornosti. Izuzetno je cijenjena u tekstilnoj industriji, posebno za proizvodnju džempera, šalova, kapa i rukavica, a vrlo često je možete pronaći i u mješavini s drugim materijalima poput svile. Jedna od najvažnijih osobina mohera je sposobnosti zadržavanja boje, što rezultira modnim komadima u življim i punijim tonovima roze, trule više i šumsko zelene boje.

Must have sezone - šumsko zeleni kardigan

Upravo je šumsko zelena boja koja će dominirati ove jeseni, a mi smo u ponudi sestrinskog brenda H&M - &OtherStories, pronašli savršeni smaragdno zeleni kardigan od moher vune u kojem želimo provesti jesen. Kardigan je dostupan po cijeni od 69 eru, što je s obzirom na kvalitetu materijala, skroz okej, a dolazi u 5 boja - roza, zelena, bordo, bež i siva. Sve osim sive boje su još uvijek dostupne, ali vam svakako savjetujemo da se požurite, jer koliko vidimo po Instagramu, potražnja za kardiganom je velika. 

Kardigan na preklop karakterizira V ovratnik u stilu kimona i dugi rukavi koji se sužavaju na zglobu. Na fotografijama je stiliziran uz traperice, ali mi bismo ga nosili na suknje i slip haljine te balerinke i chunky čizme. Od boje, do materijala, apsolutno nas je osvojio, pa sve što možemo dodati je add to card!

Moda