IMBD //

Možete je voljeti ili ne, ali morate priznati kako je serija Emily u Parizu jedan od najuspješnijih projekata u povijesti Netflixa. Zašto je tomu tako, ne znamo, ali moguće da nam svima nedostaje malo naive ljubavne drame, pravih prijateljstava i francuske mode koja savršeno odgovara situacijama u kojima se likovi nalaze. S dolaskom četvrte sezone serije Emily in Paris, obožavatelji diljem svijeta napokon mogu opet uroniti u svijet mode, ljubavnih dilema i nezaboravnih avantura. Dok Emily navigira kroz nove izazove, gledatelji ove sezona imaju priliku svjedočiti ne samo transformaciji njenog života i modnog identiteta, već i promjenama u ambijentu koji okružuje omiljenu Parižanku.

Zimske čari Pariza

Pariz je do sada bio prikazan kroz prepoznatljive slike sunčanih ulica i raskošnih vrtova, ali četvrta sezona donosi promjenu - u Pariz dolazi zima. Ova sezona pruža nam uvid u tmurnu, ali istovremeno čarobnu stranu Pariza, gdje hladni tonovi i snijeg stvaraju potpuno novu atmosferu. Producent serije Darren Star naglašava kako je cilj prikazati Pariz u drugom, ali jednako očaravajućem svjetlu.

Nova lica i nove priče

Jedan od najuzbudljivijih aspekata nove sezone su nova lica koja će se pridružiti glumačkoj postavi. Rupert Everett, poznati britanski glumac, pridružit će se seriji kao talijanski poduzetnik Giorgio Barbieri, a Eugenio Franceschini, talijanski glumac, utjelovit će mladog Rimljana Marcella. Njihovi likovi unijet će svježu dinamiku u radnju, donoseći sa sobom nova prijateljstva, ali i moguće sukobe.

Emilyin život postaje sve dinamičniji, a njen pretrpan raspored donosi brojna putovanja. Ove sezone ćemo je pratiti na putovanjima koja se protežu od francuskih Alpa do Rima. Svako od ovih mjesta otvorit će za Emily nove mogućnosti za nezaboravne avanture i neočekivane susrete.

Nastavak ljubavne drame

Emily se nalazi pred važnim životnim odlukama. Njena ljubavna situacija postaje sve složenija, dok i dalje osjeća snažne emocije prema dvojici muškaraca. Ova sezona donosi odgovore na pitanja koja su ostala neodgovorena - hoće li Emily napokon odlučiti tko je pravi za nju? Osim nje, i drugi likovi suočavaju se s vlastitim dilemama i prošlošću, posebno Sylvie čija je enigmatična prisutnost postala omiljena među gledateljima. Ove sezone, Sylvie se suočava s vlastitim izazovima, istražujući svoju prošlost u pokušaju da spasi brak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Emily In Paris (@emilyinparis)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Emily In Paris (@emilyinparis)

Četvrta sezona obećava biti emocionalno intenzivna, modno besprijekorna i prepuna drame. Glumačka ekipa opisuje novu sezonu kao kaotičnu i avanturističku, a Darren Star naglašava da će gledatelji biti iznenađeni nepredvidljivim zapletima i novim romantičnim zavrzlamama, Moda će i dalje igrati ključnu ulogu u kreiranju Emilyine osobnosti, pa ako ste mislili da je Emilyin život do sada bio uzbudljiv, pripremite se za sezonu koja će premašiti sva očekivanja!

Pop kultura