Adele
Instagram //

Adele

Adele svoj privatni život od početka glazbene karijere drži daleko od očiju javnosti. Nikada nije djelila privatne fotografije na društvenim mrežama, a za razvod od Simona Konekcija je javnost saznala kada je najavila album iako se o prije o tome pričalo. 

Britanska glazbenica se prije nekoliko godina preselila u Los Angeles gdje s bivšim suprugom odgaja sina. Prije tri godine su je paparazzi počeli fotografirati s Richom Paulom, američkim sportskim agentom. Na svom koncertu u Munchenu je potpuno neočekivano otkrila da je zaručena: „Ne mogu se udati za tebe zato što se već vjenčanjem!“ odgovorila je osobi iz publike. Glasine su počele kružiti u rujnu prošle godine jer ga je nazvala mužem na koncertima u Las Vegasu. Zbog Paulove poslovne pozadine, moglo ih se često vidjeti na košarkaškim utakmicama. "Nisam htjela da postane javno. Samo sam htjela ići na utakmicu. Jednostavno volim biti u njegovoj blizini” kazala je Adele. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rich Paul (@richpaul)

Osim što je sportski agent, Rich Paul je i osnivač agencije Klutch Sports Group. On je jedan od najutjecajnijih ljudi u sportskoj industriji, posebno u NBA ligi, gdje predstavlja mnoge od najpoznatijih košarkaša. Najpoznatiji je po tome što je agent i dugogodišnji prijatelj legendarnog LeBrona Jamesa. NBA-ov generalni menadžer ga je 2021. godine opisao kao nepopustljivog u dogovorima da njegovi igrači dobiju što žele te da će iskoristiti sva sredstva na raspolaganju da to i postigne. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Paul je započeo svoju karijeru na nesvakidašnji način—prodavao je vintage sportske dresove iz svog automobila prije nego što je upoznao LeBrona Jamesa u ranim 2000-tim. Njihovo prijateljstvo i poslovni odnos su postali temelj Paulove karijere. Nakon što je radio za Leon Rosea u agenciji CAA (Creative Artists Agency), osnovao je svoju agenciju, Klutch Sports Group, 2012. godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rich Paul (@richpaul)

Sa svojom agencijom je izgradio reputaciju jednog od najmoćnijih agenata u sportskoj industriji, pregovarajući o ugovorima vrijednim više stotina milijuna dolara za svoje klijente. Osim LeBrona Jamesa, njegovi klijenti uključuju Anthonyja Davisa, Bena Simmonsa, Draymonda Greena i mnoge druge NBA zvijezde. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rich Paul (@richpaul)

Pop kultura