Mamma Mia
Instagram //

Mamma Mia

Čini se da se snima treći nastavak voljene Mamma Mie! Glumica Christina Baranski je u intervjuu izjavila da je bila u Londonu s producenticom Judy Craymer i da se planira novo snimanje. Producentica joj je rekla i radnju novog nastavka ali više ništa nije mogla reći. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mamma Mia! Here We Go Again (@mammamiamovie)

U prosincu 2022. godine je Craymer rekla da je uvijek vidjela Mamma Miu kao trilogiju. Vesele nas vijesti da je Meryl Streep potvrdila svoj povratak, a čini se da će joj se pridružiti i njezina kćer Sophie iz filma koju tumači Amanda Seyfried. Za ostala imena se još ne osim što je Baranski u intervjuu jasno pokazala svoj entuzijazam oko snimanja trećeg nastavka. Također, drugi dio se snimao u Hrvatskoj na otoku Visu. Snimanje je trajalo 24 dana i producenti su bili zadovoljni svime. Iako još uvijek ništa nije službeno potvrđeno, izgleda da će se filmska ekipa ponovno vratiti na našu obalu.  

Prvi dio Mamma Mie je izašao 2008. godine i odmah je doživio ogroman uspjeh. Razlog tomu je vjerojatno kombinacija vječnih pjesmama iz Abbinog kataloga i odlična glumačka imena. Prvi nastavak je u kina blagajne donio više od 600 milijuna dolara s budžetom od 52 milijuna. Sljedećem je trebalo čak 10 godina. Drugi nastavak je puno više otkrio o životu Donne (Streep) i kako je došla na Grčki otok i započela novi život sa svojom kćerkom Sophie. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mamma Mia! Here We Go Again (@mammamiamovie)

Ne znamo što nas čeka u zadnjem nastavku trilogije, ali jedva čekamo vidjeti što nam ovog puta sprema Mamma Mia ekipa! 

Pop kultura