Justin Baldoni
Supplied by LMK/imago stock&people/Profimedia //

Justin Baldoni

Dva imena koja se cijelo vrijeme spominju po vijestima su Justin Baldoni i Blake Lively. Dogodila se drama na snimanju njihovog zadnjeg filma „It Ends With Us“ ali kao da nikome nije točno jasno što se događa. Lively je producentica filma i glavna glumica, a Baldoni je režiser i glavni glumac. Priča se da se njih dvoje toliko nisu slagali na setu da je na kraju Lively preuzela režisersku ulogu. Tako je ona postala i producentica i režiserka i glavna glumica. 

Scenarij filma je napravljen prema istoimenoj knjizi koja se bavi obiteljskim nasiljem o čemu nije bilo puno spomena na promociji. Lively se zamjera što se pojavljivala u cvjetnim odjevnim kombinacijama, a nije govorila o pravoj tematici knjige i filma. Otvarale su se pop up cvjećarne i čak se uz knjigu prodavao i makeup što se može vidjeti na službenom TikToku. Neslaganje je navodno počelo u post produkciji jer režiser i producentica nisu imali isto viđenje filma na kojem su (skupa?) radili. Otišli su toliko daleko da se Baldoni na crvenom tepihu odvojeno fotografirao od Lively i ostatka filmske ekipe. Ono što je još više podignulo prašinu na društvenim mrežama je da je producent filma i Ryan Reynolds, suprug Blake Lively. Mnogi smatraju da Baldoni nije mogao protiv njih dvoje te da je zbog toga nastala cijela drama koja još uvijek nije sasvim jasna nikome. 

@jaimescott5577 It ends with… this movie? Justin Baldoni’s directing career may be over #itendswithus #itendswithusmovie #itendswithusbook #blakelively #justinbaldoni ♬ original sound - JaimeScott5577
@itendswithusmovie 𝚋𝚕𝚊𝚔𝚎 𝚎𝚖𝚋𝚘𝚍𝚒𝚎𝚜 𝚕𝚒𝚕𝚢 𝚋𝚕𝚘𝚘𝚖. ♡  don’t miss the female movie event of the year. get tickets to see #ItEndsWithUsMovie ♬ It Ends With Us is in Theaters August 9 - It Ends With Us

Inače, Baldoni je američki glumac, redatelj, producent i autor. Stekao je najveću prepoznatljivost kroz ulogu Rafaela Solana u seriji "Jane the Virgin." U seriji glumi šarmantnog vlasnika hotela i ljubavni interes glavne junakinje. Režirao je film "Five Feet Apart" (2019.), romantičnu dramu o dvoje tinejdžera s cističnom fibrozom, koja je bila dobro prihvaćena. Također je režirao film "Clouds" (2020.), biografsku glazbenu dramu o Zachu Sobiechu, mladom glazbeniku koji je preminuo od raka. Osim što je prisutan u Hollywoodu, on je i zagovornik društvenih pitanja. Kreirao je dokumentarnu seriju "My Last Days," koja prikazuje priče ljudi s terminalnim bolestima. 

@arianna_lillie Im convinced that Ryan Reyonds is the root cause of the Justin Baldoni/It Ends With Us drama. #justinbaldoni #itendswithusmovie #blakelively #ryanreynolds #greenscreen ♬ original sound - Arianna Lillie | Pop Culture✨

Napisao je knjigu "Man Enough: Undefining My Masculinity," koja istražuje teme muškosti, ranjivosti i emocionalne iskrenosti. Poznat je po tome što otvoreno govori o svom duhovnom putovanju, naglašavajući važnost ranjivosti i emocionalne otvorenosti, posebno za muškarce.

„It Ends With Us“ je do sada zaradio 50 milijuna dolara te je došao i u hrvatska kina. Čini se da se puno više priča i piše o svemu samo ne o itekako ozbiljnoj tematici kojom se bavi ova knjiga. Niti filmski kritičari nisu oduševljeni filmom. Blagajne kina se pune jer je jasno da je nisu bajne ali je i loš PR, dobar PR. 

 

Pop kultura