Die With a Smile videospot
YouTube screenshot //

Die With a Smile videospot

Lady Gaga i Bruno Mars su napokon nakon višednevnog tihog najavljivanja izbacili duet “Die With a Smile.” Pjesma je klasična ljubavna balada u kojoj Mars počinje pjevati te mu se Gaga pridružuje u drugoj strofi. 

Mars i https://elle.hr/articles/stigao-je-novi-trailer-za-joker-folie-a-deux/https://elle.hr/articles/stigao-je-novi-trailer-za-joker-folie-a-deux/ su uz pjesmu snimili i videospot u stilu 70-ih godina. Radnja je smještena u televizijskom studiju što se direktno nastavlja na Marsov zadnji projekt Soul Sonic iz 2021. godine. Oboje su u plavo-crvenim kompletima dok Mars nosi kaubojski šešir, a Gaga ima stil frizure koji podsjeća na Dolly Parton na Grammyjima 1977. godine. 

Gaga je rekla: “Bruno i ja jako poštujemo jedno drugo i razgovarali smo o suradnji. Završavala sam vlastiti svoj u Malibuu i jedne noći nakon dugog dana zamolio me da dođem u njegov studio da čujem nešto na čemu je radio. Bilo je oko ponoći kad sam stigla i oduševio sam se kad sam čula što je počeo raditi. Ostali smo budni cijelu noć i završili smo pisanje i snimanje pjesme. Brunov talent je neobjašnjiv. Njegovo muziciranje i vizija su na nevjerojatnoj razini. Ne postoji nitko kao on.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Variety (@variety)

Mars je dodao da mu je bila čast raditi s Gagom jer je ona ikona koja ovu pjesmu čini čarobnom. Glazbenik je dan prije objavljivanja pjesme na svoj Instagram profil postavio fotografiju sebe kako nosi Gaginu majicu i tom trenutku je svima bilo jasno da duet dolazi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bruno Mars (@brunomars)

Inače, Gaga sprema novi album i vrijedi čekati hoće li ovo biti glazbeni stil u kojem će se kretati. Na premijeri filma „Gaga Chromatica Ball“ je rekla da je napisala i producirala puno pjesama koje ne zvuče kao njezin prijašnji rad. "Volim razbijati žanrove i volim istraživati glazbu, a ima nečeg stvarno lijepog u spoznaji da ćeš biti voljen bez obzira na to što radiš“ dodala je glazbenica. 

Pop kultura