Gucci B bag/ fw24 menswear
launchmetrics //

Gucci B bag/ fw24 menswear

Debitantska jesenska kampanja Sabata De Sarna za Gucci je stigla, a osim što otkriva osvježavajuću viziju brenda kreativnog direktora, kampanja je kao zvijezda vodilja prema onome što bi moglo biti najpoželjnija torbica ove sezone: Gucci B torba.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli GUCCI (@gucci)

Prvi put prikazana u muškoj kolekciji za jesen ove godine, opuštene konture dizajna podsjećaju na konjsko sedlo, a njen predimenzionirani oblik gotovo pokriva tijelo modela. Dostupna je u nekoliko boja i materijala za koje već znamo da će biti traženi ove jeseni, te je u obliku polumjeseca, što definitivno vidimo kao povratnički oblik.

Ako silueta izgleda poznato, to je zato što je inspirirana s nekoliko arhivskih prethodnika, neki od kojih su izloženi i u Gucci muzeju u Firenci. Moderni dizajn oživljava stil koji je prvi put uočen sredinom 1950-ih u Guccijevim ranim komadima, u kombinaciji sa sličnim dizajnom koji je nosila irska književna i kazališna ikona Samuel Beckett 1970-ih.

Morat ćemo pričekati do 5. rujna za ostatak ove kolekcije, uključujući i osvježenu Gucci B torbu. Ali do tada, trenutna ponuda kuće i pre-fall kolekcija nam daju sve što nam je potrebno da prebrodimo ovu prijelaznu sezonu.

Moda