Svemu dođe kraj
promo //

Svemu dođe kraj

Open Air program 30. Sarajevo Film Festivala predstavlja izuzetno kvalitetnu evropsku i nezavisnu američku produkciju te filmove ovogodišnjih dobitnika Počasnog Srca Sarajeva, a posebnost je gledanje najboljih filmskih ostvarenja pod zvijezdama, na najvećem filmskom platnu u regiji.

Film je snimljen u u koprodukciji Hrvatske, Bugarske, Srbije, Sjeverne Makedonije, Crne Gore, Bosnei Hercegovine i Turske. Scenarij potpisuju Rajko Grlić i Ante Tomić a igraju mnoga poznata imena iz svijeta filma: Živko Anočić, Jelena Đokić, Boris Isaković, Janko Popović Volarić, Emir Hadžihafizbegović, Ksenija Marinković, Marina Redžepović, Srđan Grahovac, Anjela Nedyalkova i Katarina Bistrović Darvaš.

Osim „Svemu dođe kraj“  koji je među najavljenim hitovima na Open Air za četiri tisuće gledatelja na festivalu, u programu Fokus, igra još jedan hrvatski dugometražni igrani film; "Proslava", Brune Ankovića.

„Svemu dođe kraj“ u produkciji je Interfilma, te u distribuciji Duplicata, a u svim kinima diljem Hrvatske moći će se pogledati od 26. rujna. Beogradska premijera zakazana je za 10.listopada, u Novom Sadu 11. listopada te u Podgorici 12. listopada.

Pop kultura