Salma Hayek
GoffPhotos.com/Goff Photos/Profimedia //

Salma Hayek

Mi žene poznate smo po tome da volimo prekriti svaki oblik starenja, ali ako se pita glumicu Salmu Hayek, starenje je privilegija koja sa sobom donosi brojne dobre stvari. Upravo zato ne bismo trebali skrivati baš svaku boricu na licu ili sijedu u kosi, a upravo nas je Selma oduševila prihvaćanjem sijedih pramenova prošloga tjedna kada se pojavila na Wimbledonu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Salma je privukla pažnju ne samo svojim outfitom i blistavim tenom, već i sijedim pramenovima koji su dodali novu dimenziju njezinoj bogatoj smeđoj boji. Ova suptilna, ali upečatljiva karakteristika nije prošla nezapaženo među njezinim obožavateljima koji su komentirali kako je sijeda kosa čini još boljom. I doista se moramo složiti s tom tvrdnjom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Salma Hayek 🇲🇽🇺🇸 (@salmahayek__blog)

Prihvaćanje vlastitih nesavršenosti

Njezina odluka da pokaže svoju prirodnu kosu dodatno potvrđuje njezinu autentičnost i privlačnost, što je osvježavajuće odstupanje od onoga što nam se konstantno servira, a to je neprestane potrage za mladolikim izgledom i savršenosti. No, Salma Hayek nije jedina poznata osoba koja uspješno redefinira današnje standardne ljepote. Sarah Jessica Parker također je uspjela uklopiti svoje srebrne i bijele pramenove u plavu boju kose i tako stvorila prirodan i neopterećen izgled. Andie MacDowell, još je jedna zagovornica sijede kose koja je otvoreno podijelila kako joj je dopuštanje rasta sijede kose dalo osjećaj moći i učinilo je autentičnijom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli SJP (@sarahjessicaparker)

Ovaj trend odražava širi pokret prema prihvaćanju prirodne ljepote i dostojanstvenog starenja, a sobe poput Selme Hayek savršen su primjer kako sijeda kosa može biti šik, elegantna i moćna.

 

Ljepota