ducray
promo //

ducray

Jedan od najčešćih problema kože koji dočeka gotovo sve  žene u jesenskim mjesecima su hiperpigmentacijske mrlje. Radi se o mrljama na licu i tijelu koje  su isključivo estetski problem, a zahtijevaju upornost i pravi tretman. Inače, hiperpigmentacija kože pojavljuje se kod više od 90% odraslih osoba starijih od 50 godina, bez obzira na spol.

Temelj rješavanja hiperpigmentacija je korištenje zaštitnih krema koje blokiraju UVB, UVA, ali i vidljivi dio spektra, a koje je potrebno nanositi svakodnevno neovisno o godišnjem dobu.

Brand Ducray nudi idealna rješenja za borbu protiv hiperpigmentacije i postizanje ujednačenog tena. Njihovi proizvodi uključuju kreme i serume formulirane s aktivnim sastojcima koji pomažu u smanjenju tamnih mrlja, prosvjetljuju kožu i zaštite od daljnjeg oštećenja uzrokovanog UV zračenjem.

Proizvodi iz Ducray linije

Ducray Melascreen zaštitni fluid protiv mrlja SPF 50+ i Ducray Melascreen zaštitna krema protiv mrlja SPF 50+ namijenjene su zaštiti kože od hiperpigmentacija izazvanih suncem (trudnička maska - melazma, kontracepcijska maska), mrlja nakon akni, lokaliziranih tamnih mrlja i staračkih pjega.

Ograničavaju i posvjetljuju tamne mrlje zahvaljujući kombinaciji djelatnih tvari: fotozaštitni sustav širokog spektra djelovanja blokira štetne utjecaje dugih i kratkih UVA i UVB zraka, plavog svijetla o zagađenja iz okoliša, a azelaična kiselina regulira prekomjernu proizvodnju melanina odgovornog za stvaranje mrlja.

Ducray Melascreen koncentrat protiv mrlja ima udruženo djelovanje tri visoko koncentrirana djelatna sastojka, azelaična kiselina i hesperidin metil halkon svojim depigmentirajućim djelovanjem, reguliraju prekomjernu proizvodnju melanina, odgovornog za stvaranje mrlja. Glikolna kiselina potiče uklanjanje mrtvih stanica s površine kože kako bi se smanjio intenzitet smeđih mrlja.

Ducray Melascreen photo-aging global serum namijenjen  je za njegu kože koja ubrzano  stari zbog  izloženosti suncu. Djeluje tako što korigira tamne mrlje, zaglađuje bore, učvršćuje, daje tonus i elastičnost koži. Jedinstvena formula je kombinacija dokazano učinkovitih djelatnih tvari: Azéla White posvjetljuje tamne mrlje, glikolna kiselina zaglađuje teksturu kože i korigira bore, hijaluronska kiselina rehidrira i učvršćuje kožu, a vitamin E djeluje kao antioksidans.

Serum pruža ugodnost  primjene zbog svoje lagane teksture, obogaćen je hidrirajućim i hranjivim sastojcima. Vrlo brzo se upija, ne isušuje kožu te se može kombinirati s drugim proizvodima.

Proizvodi su formulirani kako bi ciljano djelovali na problem hiperpigmentacije, pružajući koži ravnomjeran, blistav i zdrav izgled. Ove, ali i ostale Ducray proizvode možete pronaći u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

Ljepota