Instagram
Prenetics //

Instagram

Proslavljeni nogometaš i poduzetnik David Beckham, hrabro je zakoračio u sektor biotehnologije ulaganjem u Prenetics, vodeću znanstvenu tvrtku koja je osnivač IM8, novog brenda za potrošačko zdravlje koji ima za cilj revolucionirati wellness industriju. Davidovo uključenje u Prenetics predstavlja strateško proširenje njegovih raznovrsnih poslovnih pothvata, od sponzorstva s brendovima kao što su Adidas i Maserati, pa sve do njegovog vlastitog brenda viskija Haig Club. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli IM8 (@im8health)

Nogometaš je poznat i po brojnim modnim i beauty suradnjama poput onih s tvrtkama Coty i L’Oréal. Kao strateški investitor, Beckham će značajno utjecati na brend IM8 koji obećava pružiti najmodernije proizvode za potrošačko zdravlje. Iako su detalji o istom još uvijek nepoznati, navodno njegov razvoj uključuje suradnju s bivšim glavnim znanstvenikom NASA-e, što je svakako obećavajuće. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli IM8 (@im8health)

Osim što će biti suosnivač, Beckham će biti i ambasador brenda u čemu će mu nesumnjivo pomoći njegovo bogato iskustvo u sportu i fitnessu za promicanje zdravstvenih inovacija. U izjavi za strane medije, Beckham se osvrnuo na utjecaj profesionalnog vodstva na svoju karijeru, naglašavajući važnost medicinskih i fitness stručnjaka u održavanju zdravlja i performana. 

Danny Yeung, izvršni direktor i suosnivač Preneticsa, pozdravio je Beckhamovo uključivanje kao transformativni trenutak za tvrtku. "David utjelovljuje vrijednosti discipline, timskog rada i zdravlja," rekao je Yeung, naglašavajući značajnu priliku za značajan doprinos industriji potrošačkog zdravlja i wellnessa.

Daljnji detalji o brendu i njegovoj ponudi očekuju se uskoro, a mi već sada imamo velika očekivanja, budući da je ovdje ipak riječ o vodama u kojima David pliva najbolje!

Lifestyle