Boutique Hotel_ lhambra
Promo //

Boutique Hotel_ lhambra

Ekskluzivna izložba ljetne kolekcije dostupna je u Boutique Hotelu Alhambra, jednim od najistaknutijih hotela brenda luksuznih hotela Lošinj Hotels & Villas. U suradnji s regionalnim proizvođačima satova i nakita Slowatch i Krona, odabrani izbor Chopardovih najboljih satova i nakita dostupan je na Lošinju već od danas, pa do sredine rujna.

Luksuz na Lošinju

Kako je Chopard simbol elegancije i luksuza od svog osnutka 1860. godine, ne čudi što svoj nakit i satove želi izložiti upravo u bajkovitoj uvali Čikat i u lošinjskom luksuzu - Boutique Hotelu Alhambra.

Posjetitelji mogu istražiti Chopardova remek-djela u intimnom i sofisticiranom okruženju Boutique Hotela Alhambra. Osim toga, svim zainteresiranim posjetiteljima može se omogućiti privatno razgledavanje te tako dodatno obogatiti boravak u jednom od najluksuznijih hrvatskih hotela.

Naime, Chopard je brend proslavljen zbog svoje izrade, inovativnog dizajna i nasljeđa proizvodnje izvrsnih satova i nakita. Upravo zato nastavlja osvajati znalce diljem svijeta svojom tradicionalnom umjetnošću i suvremenom estetikom. 

O Boutique Hotelu Alhambra

Skriven u čarobnoj uvali Čikat na otoku Lošinju, Boutique Hotel Alhambra je secesijsko i neoklasično utočište gdje dokazana ljekovita svojstva zraka i mora prožimaju bujnu stoljetnu borovu šumu. Upravo to čini ovaj hotel prikladnim izborom za održavanje luksuzne izložbe.

Boutique Hotel Alhambra hotel je s pet zvjezdica, ima 36 raskošnih soba i 15 apartmana, koji elegantno odražavaju šarm Starog svijeta, s arhitekturom 20. stoljeća, modernim luksuzom i zadivljujućim pogledom na Jadransko more. Gosti su pozvani krenuti na putovanje koje otkriva lokalne kulinarske običaje, stare tradicije i ljekovite moći prirodnog okoliša.

Lošinj Hotels & Villas istaknuti je brend vrhunskih i luksuznih hotela i vila smještenih na slikovitom otoku Lošinju. Gostima pruža jedinstveno iskustvo, spajajući lokalne tradicije s modernim luksuzom u očaravajućem, prirodnom okruženju. Otok Lošinj poznat je po bogatoj lječilišnoj tradiciji, koja datira još od kraja 19. stoljeća, a brend Lošinj Hotels & Villas posvećen je očuvanju i promicanju ovog naslijeđa luksuza i wellnessa. 

Unutar brenda Lošinj Hotels & Villas nalazi se nekoliko objekata – Hotel Bellevue, Boutique Hotel Alhambra i niz ultraluksuznih povijesnih vila – Captain's Villa Rouge, Villa Hortensia, Villa Mirasol i Villa Hygeia, kao i najnoviji dodatak kolekciji, Villa Sea Princess Nika. Svaki objekt gostima nudi jedinstveno iskustvo koje je spoj povijesti otoka, prirodne ljepote i posvećenosti odmoru, uz luksuzni smještaj i usluge svjetske razine. Svi gosti imaju priliku iskusiti otočku tradiciju liječenja i prepustiti se pomlađujućim spa tretmanima i luksuznom ambijentu Lošinj Hotels & Villas. 

Lifestyle