Klorane
promo //

Klorane

Često mislimo kako smo dovoljno informirani o svemu, a onda nas jednostavna pitanja ostave u čudu. Slično je i kada se radi o njezi kose. Maska za kosu ili balzam? Što koristiti? Kada? Kako i zašto? 

Različiti proizvodi za njegu kose imaju različite učinke. Nakon dugotrajnog izlaganja suncu, kloru u bazenima ili slanoj morskoj vodi, važno je znati kako obnoviti kosu i vratiti joj prirodni sjaj. Pravilnim izborom regeneratora ili/i maski i pridržavanjem odgovarajućih tehnika nanošenja, možete značajno smanjiti oštećenja vlasi i unaprijediti zdravlje kose i vlasišta. Pravilna njega osigurava vitalnost vaše kose, čineći je snažnom, sjajnom i otpornom na vanjske utjecaje.

Odabir pravog proizvoda za njegu, poput Klorane balzama i maski, te njihovo pravilno nanošenje može učiniti čuda za vašu kosu. Saznajte kako najbolje iskoristiti ove proizvode za njegu kose nakon oštećenja i vratite svojoj kosi zdrav izgled i sjaj

Balzam (regenerator) za kosu

Jeste li znali da je balzam, poznat i popularno kao regenerator, zadužen za oporavak kose?

Njegova uloga je omekšavanje, hranjenje, obnavljanje i zaštita kose. Pomaže zadržavati vlagu, olakšava raščešljavanje i oblikovanje frizure. Nakon pranja kose, obavezno nanesite balzam na vrhove, jer su oni najčešće najoštećeniji. Potrebno je izbjegavati kontakt preparata s vlasištem kako kosa ne bi “otežala” i izgubila željenu formu. U prosjeku, balzam stoji na kosi 3-5 minuta, a potom se ispire mlakom ili hladnom vodom

Preporučujemo: Klorane hranjivi i obnavljajući balzam s organskim cupuacu maslacem koji dubinski hrani i obnavlja vlasi sve do vrhova. Kosa je jača i lako se stilizira, dugotrajnog je sjaja i mekoće. Idealan je za kroćenje valovite i kovrčave kose, a ne sadrži silikone i mineralna ulja.

Klorane balzam s kininom i organskim runolistom razmrsuje vlasi bez otežavanja, istovremeno ojačavajući vlakna kose od korijena do vrhova. Kosa je snažnija i ljepša. Iz dana u dan je elastičnija, a pucanje uslijed češljanja je smanjeno.

Klorane balzam s mangom razmrsuje i hrani suhu kosu, pruža joj zaštitu i ne čini je teškom. Kosa je hidrirana, blistava i podatna.

Klorane balzam s organskim božurom trenutno i trajno umiruje nelagodu na iritiranom i osjetljivom vlasištu. Kosa se lako raščešljava i postaje sjajnija. Pomaže u ravnoteži mikrobioma.

Maska za kosu 

Pojednostavljeno rečeno, masku za kosu možemo zvati koncentriranim regeneratorom. Ona prodire duboko u strukturu kose i kože glave i dopire sve do folikula; hidrira i hrani vitaminima i mineralima, vraća kosi sjaj i jača njenu strukturu. U prosjeku se koristi jednom tjedno, ovisno o konkretnim potrebama kose.

Iako možete pronaći maske za skoro sve tipove i potrebe kose, posebno se preporučuju za suhe, beživotne i oštećene vlasi. Međutim, ako imate masnu kosu, preporučuje se izbjegavati kontakt s vlasištem, kako bi se izbjeglo dodatno mašćenje. 

Otkrijte Klorane hranjivu i obnavljajuću masku s organskim cupuacu maslacem koja pomaže obnavljanju vlasi ispunjavanjem praznina između keratina. Kosa je meka i sjajna. Idealna je za valovitu i kovrčavu kosu: ukroćuje, dubinski obnavlja i intenzivno hrani, a učinak traje do 6 pranja.

Balzame i masku za kosu te ostale KLORANE proizvode možete pronaći u svim bolje opremljenim ljekarnama, specijaliziranim trgovinama i online na vasezdravlje.com.       

Ljepota