Convers //

Isabel Marant je prvi put privukla pažnju svojim wedge tenisicama početkom 2010-ih s najpoznatijim modelom naziva Bekett. Ova tenisica postala je simbol desetljeća, a nosile su je ikone poput Beyoncé i Rihanne. Sada, kao podsjetnik na tu ostavštinu, Isabel Marant je ponovno osmislila wedge tenisicu u suradnji s Converseovim klasičnim Chuck Taylor modelom.

Nova verzija Converse x Isabel Marant Chuck 70 Wedge tenisica ima skrivenu petu od dva i pol inča, koja predstavlja savršen spoj rock’n’rolla i francuskog minimalizma. Izrađene od pamuka s Marantinim prepoznatljivim jacquard uzorkom, ove tenisica reflektiraju stil koji je istovremeno nenametljiv i cool, a osim verzije s petom, dolaze i u kraćoj verziji, kao i onoj visokoj bez skrivene pete. 

U središtu suradnje leži Marantin duboko usađen odnos prema glazbenoj kulturi. “Oduvijek sam voljela Converse,” rekla je Marant u jednom intervjuu. “Tijekom svoje mladosti, stalno sam ih nosila. Predstavljaju spoj rock zvijezda i punk estetike, stilova koji su snažno utjecali na moj rad.” 

Ono što izdvaja suradnju Conversea i Isabel Marant je besprijekorna kombinacija udobnosti i stila. Bezvremenski Converse dizajn s Marantinim prepoznatljivim wedge potpeticama, nesumnjivo će postati nezaobilazan dio garderobe za sve one koji traže svjež pristup klasiku. Svojom savršenom kombinacijom nostalgije i modernosti, suradnja Converse x Isabel Marant zasigurno će ostaviti neizbrisiv trag na modnoj sceni ove godine. Što mislite, hoćemo li ih uskoro viđati na ulicama?

Moda