Kaia Gerber
Profimedia //

Kaia Gerber

Za ovaj prestižni događaj, manekenka je nosila crnu haljinu iz haute couture kolekcije Alexandera McQueena za Givenchy za jesen 1997., koja je zapravo bila omaž legendarnoj Audrey Hepburn haljini iz filma My Fair Lady. Gotovo tri desetljeća nakon svog debitantskog nastupa na pisti, haljina je na Gerber ponovno oživjela i definitivno bila jedan od najistaknutijih trenutaka večeri.

Audrey Hepburn
Profimedia //

Audrey Hepburn

Kaia Gerber
Profimedia //

Kaia Gerber

Crna haljina imala je bogato izvezen rub od perlica na rukavima koji su oblikovali ovratnik, a nježni cvjetni vez koji se spuštao niz prozirni sloj tkanine, na dnu je završavao u dramatičan čipkasti uzorak - prepoznatljiv znak McQueenove majstorske izrade.

Kako bi upotpunila cijeli vintage dojam, Kaia  se odlučila za frizuru i šminku koje su prizivale gotičku eleganciju edvardijanske Engleske. Njezina kosa bila je stilizirana u opuštene kovrče, podignuta napola, a svoj izgled je upotpunila decentnim nakitom, odnosno visećim dijamantnim naušnicama, jednostavnom ogrlicom i srebrnim prstenom. 

Kaia Gerber
Profimedia //

Kaia Gerber

Gala večer Akademije 2024. stavila je u fokus i druge zvijezde poput Kim Kardashian, Ariane Grande i Kendall Jenner no, Kaia Gerber je bez puno polemike imala najbolji look večeri. Ovom pojavom, Gerber je još jednom dokazala da su njezini modni izbori, iako često suptilni, uvijek upečatljivi i značajni. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kaia Gerber Source (@kaiasource)

Moda