James Molley MUA
Instagram //

James Molley MUA

Kada ljestvica na termometru prelazi 35 stupnjeva, teško je zamisliti iti trunku šminke na licu. Ako se šminka nikako se može izbjeći, u takvim situacijama kremasti proizvodi postaju rješenje. Ljeti koža dobije malo boje i malo bronzera je dovoljno da se naglasi toplina i oblik lica. Kremasti bronzeri su posebice popularni po ovakvom vremenu jer se lako blendaju i stapaju s kožom, stvarajući suptilan, sunčani sjaj. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATIE JANE HUGHES (@katiejanehughes)

Zašto su bolji od bronzera u kamenu? Prvi razlog je njihova lakoća aplikacije i bronzeri u stiku su najidealniji za ovakav scenarij. Možete ih direktno iz sticka nanijeti na lice i utopiti u kožu prstima ili proizvod staviti na jagodice prstiju te onda naglasiti oblik lica. Imajte na umu da je druga solucija urednija i preciznija i manja je vjerojatnost da ćete završiti s viškom proizvoda na licu. U prijevodu, imate više kontrole nad količinom. Također, bolje se prilagođavaju visokim temperaturama. Ako se dogodi da se lice orosi od znoja, laganim potezom po licu se kremasti popravi, dok onaj u kamenu ne. Također, za kremasti nije potrebna baza već može ići na golo lice, a onaj u kamenu će izgledati patchy tj. kao da vam je lice umrljano. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lisa Eldridge (@lisaeldridgemakeup)

Kao što je očito iz primjera apliciranja, nisu vam potrebni kistovi te dobro hidratizirana koža je sve što je potrebno da bi se bronzer ravnomjerno rasporedio. Nenanošenje odgovarajuće kreme za lice, proizvod može sjesti na kožu i ostaviti tamne mrlje umjesto izgleda svježeg tena. Bronzer nanesite na dijelove lica gdje vas sunce prirodno dotakne – vrhovi obraza, malo po vrhu čela blizu kose, po nosu i na kosti ispod obrva. Postepeno ga nanesite, jer je lakše dodati nego sve skidati. 

Ljepota