Launchmetrics //

Cardi B

Cardi B sinoć se pojavila na Balmain reviji za proljeće 2025. održanoj u kultnom Palais de Chaillot u Parizu. Glazbenica je privukla pažnju u upečatljivom krznenom kaputu smaragdnozelene boje koji se savršeno uklopio u luksuzni ambijent i samu kolekciju Oliviera Rousteinga.

Launchmetrics //

Cardi B

Kaput je stegnula u struku s pomoću tamnog remenom s kopčom ukrašenom kristalima, a prorez na kaputu otkrio je par crnih kožnih platformskih cipela sa zaobljenim vrhovima, dajući avangardnu notu cijelom izgledu. Uvijek sklona odvažnim dodacima, Cardi je upečatljivi kaput uparila s crnom maramom za glavu i zlatnim naušnicama u obliku rogova. Njezin make-up bio je jednako dramatičan, s oštro definiranim obrvama, usnama i naglašenim mačkastim tušem koji joj je istaknuo oči.

Launchmetrics //

Cardi B

Ranije tog dana, Cardi B je ostavila još jedan upečatljiv dojam na Rabanne reviji na kojoj je u prvom redu zablistala u zlatnoj haljini od lančanih resa. Ovu dojmljivu kombinaciju nadopunila je masivnom ogrlicom s privjescima, zlatnim cipelama i dugom brončanom kosom. 

Launchmetrics //

Cardi B

Cardi B nije bila jedina zvijezda koja je osvijetlila Balmain reviju. Prva klupa bila je prepuna slavnih osoba, uključujući Camilu Cabello, Dove Cameron, Damiano Davida, Claru Soccini, Eda Westwicka, Amy Jackson i dr. Sa svojim dramatičnim izgledima, Cardi B nastavlja dominirati modnom scenom, pa se veselimo vidjeti sve ostale modne lookove koje nam je spremila za Pariz ove sezone. 

Launchmetrics //

Dove Cameron i Damiano David

Launchmetrics //

Camila Cabello

Launchmetrics //

Clara Soccini, Ed Westwick i Amy Jackson

Moda