Daisy Edgar-Jones
Profimedia //

Daisy Edgar-Jones

Daisy Edgar-Jones zvijezda je ovogodišnjeg ljetnog blockbustera "Twisters" koja je prvi put privukla pažnju svojom ulogom u adaptaciji bestselera Sally Rooney "Normal People. Moramo priznati kako je nama tek nedavno privukla pažnju i to zahvaljujući svojim chic lookovima za trenutne premijere spomenutog filma. Posebno nas je oduševio zadnji total Chloe look koji savršeno odražava opuštenu boho ljetnu eleganciju. 

Daisy je nosila mini bež haljinu i kožne Judith komplet iz ovogodišnje kolekcije za jesen/zimu, a cijeli look je upotpunila it modelom vrećaste Choe torbe,dugom zlatnom ogrlicom i crnim sunčanim naočalama. Ovom ležernom ljetnom izgledu dodatno je pridonijela i njezina duga valovita kosa kao i minimalan make-up. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Daisy Edgar-Jones (@daisyedgarjones)

Obožavamo boho chic eleganciju koju je Daisy uspjela prenijeti na ulice New Yorka, no ovo nije prvi put da nas je oduševila svojim izgledom. Prije nekoliko dana za premijeru filma u Los Angelesu odjenula je prekrasnu Gucci column haljinu, a samo koji dan nakon odjenula je capri hlače koje je upotpunila Prada kardiganom i crnim salonkama. TOP!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Daisy Edgar-Jones (@daisyedgarjones)

 

 

 

Moda