Ljetni šorc
ELFS //

Ljetni šorc

Ljeto i plaža idealni su za jarke boje i hrabre uzorke jer zašto ljetnim radostima, ne dodati i malo boje. Za sve muškarce kojima su dosadile klasične kratke hlačice, ELFS ljetna kolekcija ima odlične komade koji su sve što dečki žele, 2 u 1. I kupaće i casual hlačice za vruće ljetne dane.

Osim što se mogu nositi na plažu i za kupanje jer su izrađeni od materijala koji se brzo suše, ovi su komadi i za sve ekološki osviještene muškarce jer su napravljeni od materijala nastalih od recikliranih plastičnih boca. Boje i uzorci su raznovrsni, pa je paleta od pastelnih plavih i rozih do jarkih tirkiznih i boje fuksije. Tu su i prepoznatljivi ELFS uzorci poput cartoon ilustracija Boston terijera, sladoleda, ruža, cvijeća kao i maslinasto zeleni maskirni uzorci. Jednostavan ELFS kratki šorc za kupanje dolazi s vezicama i džepovima za sve one koji se ne ustručavaju pokazati i ostaviti dojam.

Idealan za sve kulere, ovaj šorc u dnevnim kombinacijama može se kombinirati s jednobojim majicama, ali i s laganim ljetnim košuljama u pastelnim bojama. Za one hrabrije preporučuju se vibrantne kombinacije s majicama i košuljama u jarkim bojama. Muška moda nikad nije bila razigranija jer ljeto je vrijeme za opuštene, udobne i vesele kombinacije. Ono što je posebno zanimljivo je vrhunska kvaliteta izrade i materijala koji nose oznaku sustainable jer su izrađeni od recikliranih materijala.

ELFS ljetni muški šorcevi dostupni su u svim ELFS trgovinama u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Opatiji, Dubrovniku i Hvaru kao i na webshopu ELFS.HR.

Moda