Jennifer Lawrence
profimedia //

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence oduvijek je bila trendseterica, ali tijekom protekle godine njezini modni odabiri krenuli su u nešto avangardnijem smjeru, posebno kad je riječ o obući. Poznata po svom ležernom uličnom stilu, glumica je koncept obuće koja ostavlja dojam podigla na sasvim novu razinu, a najbolji primjer za to je prošlogodišnji filmski festival u Cannesu na kojem je Dior haute couture balsku haljinu nadopunila s japankama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 🌑🕸🌕⚔🍷🗝 (@eyesneverliechico)

No, njezin eksperimentalni niz nije se zaustavio na tome. Nedugo nakon, uhvaćena je u baletnim papučama boje kože koje su bile toliko tanke i prozirne da su prikazivale obrise njezinih prstiju. Ovaj izbor bio je oštro odstupanje od konvencionalnih stilova obuće i savršen primjer wrong shoe teorije koja je zaludjela TikTok.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jennifer Lawrence (@1jnnf)

Još jedan značajan izbor su i "svemirske papuče" koje je iskombinirala uz prugaste jogging hlače, oversized Leset košulju i Luv Lou sunčane naočale.  Dodavanjem dodataka koji se čine pomalo nepodudarni, u ovom slučaju cipela, Jennifer je učinila outfit zanimljivijim i vizualno stimulativnijim, što je svakako pohvalno. Njezini izbori obuće koji vizualno i konceptualno ne odgovaraju ostatku outfita, pokazuje sposobnost i priliku za uočavanje ljepote u neobičnom, ali služe i kao odlična kulisa za postavljanje novih modnih trendova. 

Stoga, ne možemo da se ne zapitamo je li upravo ovaj "svemirski" pufasti model sljedeći veliki modni trend?

Moda