Tommy Hilfiger
//

Tommy Hilfiger

Split i jadranska obala u svom ljetnom okruženju poslužili su kao idealna morska kulisa ovog jednodnevnog slavlja mode, avanture, unikatnosti te jedinstvenog stila. Modni događaj okupilo je osam istaknutih hrvatskih influencera među kojima se bili i Iva Radić, Nika Pavičić, Anamarija Rajić, Elena Dizdar, Janko Janić, Marko Bošnjak, Pave Elez i Sandy Bogovac, koji su bili dovoljno odvažni i prepustili se vodenim aktivnostima i osvježavajućim koktelima, a sve to postavljajući standarde ljetne mode.

Kolekcija kupaćih kostima TOMMY HILFIGER za ljeto 2024. predstavljena je u laskavom morskom okruženju, pružajući impresivno iskustvo. Gosti su bili počašćeni cjelodnevnim avanturama u moru, istraživanjem jadranske obale i sudjelovanjem u jedinstvenoj jogi na dasci za veslanje usred mora.

Brod korišten za događaj bio je ukrašen promišljenim TOMMY HILFIGER detaljima, uključujući brendirane jastuke i ručnike, besprijekorno integrirajući estetiku brenda u svaki detalj.

Osim toga, bili su dostupni brendirani gliseri, vodeni skuteri i daske za veslanje, stvarajući kohezivan i zadivljujući trenutak. Ovaj događaj savršeno je uhvatio bit kolekcije, spajajući luksuz, avanturu i nepogrešivi stil TOMMY HILFIGER.

Pripremljen je i privatni ručak u Shkoy beach baru, gdje su gosti nosili svoje omiljene komade iz kolekcija TOMMY HILFIGER Summer 2024 i Pre-Fall 2024. Lookovi su uključivali svestrane lanene kratke hlače i košulje, povišene bikinije i kupaće kostime, klasične majice kratkih rukava na kopčanje, ljetne dodatke poput sunčanih naočala i torbi za plažu, kao i prozračne sandale. Dok je grupa uživala u panoramskom pogledu na Split, zabavljao ih je poznati hrvatski DJ Black Shark. Iskustvo je završilo satom spravljanja koktela s prepoznatljivim i omiljenim receptima gospodina Tommyja Hilfigera, dok su uživali u ljetnim igrama koje vole mještani otoka.

Moda