Jessica Chastain
launchmetrics //

Jessica Chastain

Gucci revija je ove sezone bila poput velike zabave na koju su došli isključivo najstylish celebovi koje apsolutno obožavamo. Tjedan mode u Milanu je odmah iza onog pariškog po pitanju celebrity trenutaka, a Gucci je u ovoj igri apsolutni prvak.

Oduševila nas je Jessica Chastain koja je svojom haljinom vintage siluete i savršenom frizurom utjelovila pravi glamur starog Hollywooda.

Nicola Coughlan, poznata po svojoj ulozi u kultnoj seriji Bridgerton, se pojavila u bijeloj modnoj kombinaciji s prepoznatljivom Gucci pelerinom od brušene kože, čime je definitivno pogodila najveći trend ove sezone.

Pjevačica i rekorderka na BRIT nagradama Raye se pojavila u vrlo demure izdanju. Crna midi haljina od čipke joj je odlično pristajala, a dodatni cool faktor je donijela s kultnim Gucci naočalama i torbicom.

Julia Garner je ovoga puta došla u znatno otvorenijem, Ancora crvenom izdanju, a legendarna Kirsten Dunst je svojom modnom kombinacijom bila bliža Chastain.

Dakota Johnson, vječna Gucci it djevojka još od vremena Alessandra Michelea, nas je oduševila odličnom kombinacijom duge bijele haljine i teške kožne jakne.

Ispod pogledajte tko se još pojavio na ovosezonskoj Gucci reviji!

Moda