Margot Robbie
chanel //

Margot Robbie

Ambasadorica Chanela od ožujka 2018., australska glumica i producentica dio je niza velikih glumica koje su utjelovile esenciju ovog jedinstvenog mirisa. Stalno razvijajući svoj raznolik opus, Margot Robbie oživljava zadivljujuće priče u željenim ulogama koje govore o njezinoj snažnoj prisutnosti.

Od svog proboja u filmu "Vuk s Wall Streeta" Martina Scorsesea 2013., Margot Robbie je igrala Sharon Tate za Quentina Tarantina u filmu "Bilo jednom u Hollywoodu", a njezina izvedba ambiciozne mlade žene koja je počela iznova u Babilonu bila je nezaboravna. Barbie Grete Gerwig, koju je producirala i glumila s gotovo filozofskom samoironijom, izdigla ju je izvan statusa zvijezde: uz bok holivudskim legendama.

Neponovljiva glumica i vizionarska producentica, Margot Robbie je žena koja je, čini se, odlučila stvoriti uvjete za vlastii uspjeh, uvijek sa željom da priča priče koje nose snažne ženske figure. Njezina karijera glumice i producentice je impresivna, njezina je aura neodoljiva, njezina karizma, istovremeno moćna i demure, u svakom pogledu odjekuje jedinstvenim karakterom kultnog parfema.

“Mislim da je CHANEL N°5 jedan od najpoznatijih mirisa na svijetu. Nevjerojatno je biti dio toga. Postoji nevjerojatna loza impresivnih žena koje su bile povezane s mirisom tijekom godina. Velika mi je čast pridružiti se tom dugom popisu nevjerojatnih talenata’’, dodala je Margot Robbie.

Nova kampanja s Margot Robbie bit će predstavljena u listopadu ove godine.

Ljepota