Melem Glossy Look Lips&Cheeks&Eyes
promo //

Melem Glossy Look Lips&Cheeks&Eyes

Melem predstavlja pravu make-up poslasticu, revolucionarni, pigmentirani balzam u tubici za njegu i uljepšavanje usana, obraza i kapaka – Melem Lips&Cheeks&Eyes, čija sjajna tekstura ostavlja glossy look učinak na koži. Dvije nijanse s prirodno deriviranim pigmentima i nazvane po omiljenim slasticama (op.a. koje se nađu u torbi ili džepu, karameli  i bombonima) Melted Toffee i Candy Glaze, čine čaroliju na licu.

Svilene teksture, novi Melem Lips&Cheeks&Eyes balzami se iz tubice precizno, uredno nanose na usne i obraze, dok višak koji vam ostaje prstima, možete utapkati i u kapke. Sjajan, staklast, „mokri“ look osvježava lice u trenu i daje mu jednu posebnu dimenziju. Balzami se topi u dodiru s kožom i u tri poteza, u trenu, osvježavaju izgled cijelog lica. Intenzivno njeguju jer kompleks pantenola, biranih ulja i maslaca, te vitamina E zaglađuje, osvježava kožu uz prirodan, blistav izgled usana i lica.

Boja karamele iz Melted Toffee nijanse unosi mekoću, toplinu i ženstvenost, naglašava putenost usana i lica, konturira te daje profinjeni, osunčani izgled, dok „bombončić“ Candy Glaze nijanse osvježava svojim ružičastim tonom, čineći lice mladolikim, nježnim, romantičnim, a usne ljupkima, zavodljivima.

Osim što boje, ovi balzami intenzivno njeguju, zaglađuju i štite kožu od dehidracije. Bogato pigmentirani, gusti, postojani su na usnama, obrazima i kapcima. Melem Lips&Cheeks&Eye idealni su za sve tipove, a posebice suhu kožu koju u trenu osvježavaju i zaglađuju. Melem je i ovaj put napravio jedan vrlo praktičan, savršen beauty multitasker za sve prigode, za njegu i brigu o izgledu u pokretu – u autu, uredu ili klubu, na cesti ili aerodromu. Uz Melem Lips&Cheeks&Eyes osjećat ćete se lijepo, njegovano i sigurno jer se obje nijanse savršeno stapaju s raznim bojama puti i nijansama kose te su postojani na koži.

Potražite u svim drogerijama i većim trgovinama.

Ljepota