Nonin kamarin - jagoda i bosiljak
biobaza //

Nonin kamarin - jagoda i bosiljak

Ekskluzivno dostupna u Bipa poslovnicama, nova Biobaza Adriatic Heritage kolekcija oduševljava potentnim prirodnim sastavom, moćnom njegom, neodoljivim mirisom i šarenom ambalažom koja je ukras svake kupaonice.

Biobaza je predstavila novu ediciju popularne Adriatic Heritage kolekcije nadahnute prirodom, tradicijom i nasljeđem dalmatinske obale. Posebno osmišljena za Bipu, Biobaza Adriatic Heritage kolekcija je ove godine nadahnuta “noninim kamarinom” – bakinom smočnicom u kojoj se čuvaju najfinije delicije, marmelade od jagode s osvježavajućim listićima bosiljka, ukuhana dunja s ružinom vodicom ili slatko od smokava s bademima. Svi ovi sastojci nevjerojatno mirišu, a povrh toga blagotvorno djeluju na kožu – hrane je, obnavljaju, hidratiziraju i čine mladolikom.

Biobaza Adriatic Heritage kolekcija tako nudi tri mirisne linije koje sadrže nježne gelove za tuširanje, hidratantne kreme za tijelo, osvježavajuće roll-one i bogate pomade koje u trenu njeguju suhu, ispucanu kožu. U Bipama, uz redovne proizvode, možete pronaći i bogate poklon pakete iz ove kolekcije, koji oduševljavaju svojim sastavom i dizajnom. Šarena, sočna ambalaža savršeno ilustrira bogate voćne mirise i učinkovite prirodne formulacije koje osvježavaju i potiču prirodnu blistavost kože.

„Nonin kamarin“ nepresušan je izvor inspiracije za Biobaza Adriatic Heritage kolekciju koja u svojoj četvrtoj ediciji donosi najraznolikiju paletu proizvoda kojoj se raduje koža, ali i sva osjetila.

Ljepota