Jennifer Lawrence
spotlight //

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence poznata je po svom glumačkom talentu i šarmantnoj osobnosti, ali i svom jedinstvenom stilu. Danas slavi rođendan, pa se povodom toga prisjećamo nekih od njezinih najzapaženijih modnih trenutaka koji su je učinili jednim od najomiljenijih lica Hollywooda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jennifer Lawrence (@1jnnf)

1. Zlatna Dior haljina

Jennifer Lawrence 2013. godine je osvojila svoj prvi Oscar koji je obilježila prigodnom zlatnom haljinom  s potpisom Dior Haute Couture. Dramatična silueta i elegantan dizajn savršeno su upotpunili njezinu prirodnu ljepotu, a pad na stepenicama prilikom preuzimanja nagrade samo je dodatno učinio ovaj trenutak nezaboravnim.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @jenniferlawrenceoffical__

2. Casual look

Jedan od Jenniferinih najpoznatijih ležernih lookova je jednostavna kombinacija hlača visokog struka, bijele majice i crnih balerinki. Ovaj outfit pokazuje njezinu ljubav prema klasici i udobnosti, a Jennifer ovoj kombinaciji često doda i predimenzionirane sunčane naočale i neku trendi torbu. U zadnje vrijeme to je uglavnom The Row Margaux torba.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jennifer Lawrence Outfits ♡ (@jlawwears)

3. Elegantna bijela haljina s dubokim dekolteom

Jennifer je još jednom pokazala svoju ljubav prema Dioru, ovog puta odabirom elegantne bijele haljine s dubokim dekolteom. Ovaj sofisticirani look savršeno je naglasio njezinu figuru, a minimalistički pristup modi podsjetio nas je na klasičnu holivudsku eleganciju koju Jennifer definitivno posjeduje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli dedicated to jennifer lawrence (@jenlawrcnce)

4. Premijera filma 'Don't Look Up' 

Na premijeri filma Don't Look Up, Jennifer je zablistala u šljokičastoj haljini koja je savršeno naglasila njezinu trudničku figuru. Ova haljina je pokazala kako Jennifer uspijeva izgledati senzacionalno u svim fazama života, zračeći samopouzdanjem po kojem je i poznata. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli JenniferUpdates (@jenniferupdates)

5. Traper kombinezon

Jennifer često nosi traper kombinezon u kombinaciji s majicom na prugice i bijelim tenisicama. Ovaj mladenački i razigrani outfit savršen je primjer njezine vedre osobnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @jenniferlawrenceoffical__

6. Sportski look

Jennifer Lawrence obožava sportsku odjeću kada je u opuštenom izdanju. Često je viđena u crnim tajicama, sportskim tenisicama i oversized duksericama. Ovaj outfit je savršen primjer athleisure stila u kojem se sportska odjeća kombinira tako da bude udobna, ali i dalje stilski privlačna. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jennifer Lawrence Outfits ♡ (@jlawwears)

Jennifer Lawrence kroz godine je izgradila osebujnu arhivu lookova, kako onih s crvenog tepiha, tako i onih street style karaktera s kojima nam svakodnevno donosi nove modne trendove, Njezin modni izričaj definitivno odiše samopouzdanjem i osobnošću, pa sve što na kraju imamo reći je: Sretan 34. rođendan, Jennifer, jedva čekamo vidjeti što nam sve spremaš u budućnosti, kako s filmske, tako i s modne strane. 

Moda