Profimedia //

Zvijezde Netflixove hit serije Emily u Parizu blistale su na crvenom tepihu u Los Angelesu, a povod je bila dugoiščekivana premijera četvrte sezone. Događaj se održao u legendarnom Egipatskom kazalištu, a isti je privukao brojne obožavatelje i medije koji su s glumcima proslavili nove epizode serije koje su od danas dostupne na Netflixu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Emily In Paris (@emilyinparis)

Lily Collins, svestrana glumica koja stoji iza glavne uloge Emily Cooper, oduševila nas je u elegantnoj Armani Privé haljini s pomoću koje je savršeno dočarala prepoznatljivi spoj visoke mode i pariške elegancije serije. Lily nas nije razočarala, a za oko nam je posebno zapeo njezin svježi bob, pa nagađamo kako bi Emily u seriji napokon mogla dobiti makeover.

 

Lily su se na crvenom tepihu pridružile kolege glumci Lucien Laviscount i Lucas Bravo, a nas je obradovao i look Ashley Park  koja je u glamuroznoj srebrenoj haljini odala počast svom liku iz serije, Mindy Chen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ashley Park (@ashleyparklady)

Lucien Laviscount, koji igra šarmantnog Alfieja, Emilynog ljubavnog partnera, izgledao je senzacionalno u crnom odijelu sa zanimljivim detaljem mašne, a apsolutna kraljica sinoćnjeg crvenog tepiha bila je Philippine Leroy-Beaulieu, poznatija kao Emilyna šefica Sylvie koja nam je servirala Schiaparelli haljinu. Crna duga haljina prepoznatljive Schiaparelli siluete na sebi je imala zanimljive svjetlucave detalje i rese, a Philippine ju je stilizirala uz crne Schiaparelli salonke s bisernim detaljima. 

Što očekivati u 4. sezoni?

Četvrta sezona Emily u Parizu obećava biti najdramatičnija dosad. Nastavljajući se na intenzivan završetak treće sezone, Emily i dalje pokušava riješiti svoje složene osjećaje prema Gabrielu i Alfieju, dodatno zakomplicirane otkrićem da je Camille trudna. Obožavatelji serije također mogu očekivati više od Sylvie, čija je enigmatična prisutnost postala omiljena među gledateljima. Ove sezone, Sylvie se suočava s vlastitim izazovima, istražujući svoju prošlost u pokušaju da spasi brak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Emily In Paris (@emilyinparis)

Sama premijera bila je proslava prijateljstava i kreativnih suradnji koje su Emily u Parizu učinile globalnim fenomenom. Uz obećanje novih obrata, dirljivih trenutaka i obilja pariškog šarma i mode, već sada predviđamo nove nezaboravne epizode. Kokice su tu, idemo u Pariz!

Moda