ELFS
Fotografije: Domagoj Barić Atelje //

ELFS

Kako izgleda savršena modna šetnja najljepšom Kvarnerskom obalom, pokazala je kreativna ekipa iz Rijeke koja je zaslužna za predivnu modnu razglednicu iz Opatije i Rijeke. Suncem okupane povijesne terase s pogledom na more idealne su za ženstvene, lepršave i senzualne haljine, ali ako ih nosite ovako stilizirane, možete ovog ljeta osvojiti svaku zabavu.

Glamurozna haljina bez ramena u boji zlata ili bijela strukirana haljina A kroja s našivenim laticama stotina božura te zelena nijansa haljine sirena kroja s prorezom, savršeno su se uklopile u ovu ljetnu party priču kako ju vidi fotograf Domagoj Barić. Ideja za snimanje ovog modnog editorijala došla je od vizažiste Daniela Domike koji je okupio kreativni tim, a rezultat je prava modna razglednica iz Opatije i Rijeke u kojoj se nalaze prvi ELFS morski dućani. Da je moda puno više od odjeće i da se nakon par sezona minimalizma, konačno vraćaju boje, ženstveni krojevi te razni uzorci i materijali najbolje pokazuje nova kolekcija poznatog branda koja je ove sezone vratila glamur u svakodnevnim odijevnim kombinacijama. Uz modne dodatke poput remena s velikim cvjetovima, kožnim torbicama i šeširima i ukrasima u kosi, ljeto je vrijeme za pokazati raskošnu i zabavnu stranu mode. 

Došlo je vrijeme da žene uživaju u potpunoj raskoši vlastitih odabira i da budu heroine vlastitih priča. Moda označava stil života, a moda u prekrasnim eksterijerima opatijskih terasa i parkova, pozivaju na uživanje u pravim ljetnim radostima. I dok je Opatija poznata kao kraljica Jadrana, s luksuznim hotelima i parkovima te elegantnim i raskošnim vilama, ELFS modna razglednica sve nas je još jednom podsjetila na radost života – joy de vivre. Pogledajte kako to izgleda kad grafike ožive u modnim fotografijama. 

Kreativno vodstvo i vizažist: Daniel Domika
Video: Tom Rožmarić
Modeli Lorena @lorenam_official for @imstudiomodelscroatia i Annet @_annet_mohoric
Dogs @udruga_honey
Snimano na lokacijama u Opatiji i Rijeci
Moda