Launchmetrics //

Zahvaljujući it djevojkama poput Gigi Hadid, Hailey Bieber i Kylie Jenner, bermude su ponovno neizostavan komad za sve one koji žele ostati u trendu ovog ljeta. Ovaj komad odjeće prošao je dug put, od najnepoželjnijeg do najpoželjnijeg modnog komada i to sve zahvaljujući stilovima populariziranim 90-ih i ranih 2000-tih. Bermude danas nude jedan nostalgičan prizvuk dok istovremeno izgledaju svježe i suvremeno.

Njihova privlačnost leži u njihovoj svestranosti i udobnosti. Za razliku od kratkih šorcev,  bermude se mogu stilizirati tako da odgovaraju različitim prigodama, od dnevnih, do večernjih izlazaka. Iako se nekada stiliziranje bermuda može činiti izazovnim, uz pravi pristup, možete stvoriti kombinacije koje su istovremeno moderne i elegantne. Evo nekoliko naših savjeta kako da s lakoćom nosite ovaj trend:

1. Držite se jednostavnog i klasičnog 

Za one koji su novi u svijetu bermuda preporučujemo da započnete s čistom bijelom košuljom koja je savršen kontrast ležernoj, pomalo grunge silueti bermuda. Ovoj kombinaciji možete dodati elegantne sandale ili popularne japanke s platformom. 

2. Retro vibe

Inspirirate se 90-im i ranim 2000-tim i dodajte vašim bermudama običan pamučni top ili crop top. Ova kombinacija je ljetni klasik, a možete je još obogatiti i s elegantnim remenom i parom retro tenisica.  

3. Ženstveni dodir 

Za sofisticiraniji pristup bermudama, pokušajte ih kombinirati s lepršavom bluzom ili topom koji na sebi ima neke girly motive poput cvijeća ili mašnica. Ovo je izvrstan način da uravnotežite muževnu siluetu bermuda s nečim delikatnijim i ženstvenijim, a ovom looku možete dodati i torbicu kao i nakit koji će dovršiti outfit. 

4. Prijelaz iz dnevnog u večernji look

Crni sako je najlakši način da bermude stilizirate tako da budu prikladne za večernje prilike. Dodajte ovog kombinaciji kitten štikle i upadljivu clutch torbicu i spremi ste za izlazak. Još jedan način da modernizirate izgled bermuda je da se igrate s  proporcijama. Isprobajte oversized sako i kombinirajte ga uz mini top, bermude i mesh balerinke. Savršenstvo.

Elle izbor 

Moda