Rihanna
Profimedia //

Rihanna

Dok je A$AP Rocky ranije zauzeo mjesto u prvom redu na reviji, Rihanna mu se pridružila na Bottega Veneta afterpartyju na kojem su ukrali svu pozornost. Rihanna je za ovaj događaj odabrala mini haljinu boje maslaca s lančanim naramenicama koju je upotpunila kaputom u istoj boji i smeđim i žutim umjetnim krznenim šalovima koje je nonšalantno pobacala preko kaputa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lara Volpato (@hey_imlara)

Oko vrata je nosila ogrlicu sa velikim žutim dijamantom, imala je dijamantne naušnice i dva velika dijamantna prstena. Ovaj gotovo pa monokromatski izgled upotpunila je i maslac žutom manikurom koja je savršeno pristajala uz haljinu. Sličan outfit nosila je i samo koji dan prije u Londonu, na predstavljanju svoje nove Fanty Hair linije proizvoda, pa izgleda kako RiRi ima novu omiljenu boju ove sezone. 

Ni outfit A$AP Rockyja nije prošao nezapaženo. Reper je nosio crveno-bijelo-plavu prugastu košulju, uz koju je iskombinirao kratku kariranu jaknu u istim tonovima i traperice. Crni kožni ovratnik i maslinastozelena kožna kravata dodali su punk notu njegovom inače preppy izgledu, a outfit je upotpunio glomaznim crnim čizmama. Bottega Veneta Sardine torba u smjelom uzorku crveno-žute zmijske kože bila je jedan od glavnih elemenata koji je upotpunio cijeli look. 

Najstylish par na svijetu

Rihanna i A$AP Rocky zračili su savršenom modnom sinergijom. Njihovi su se stilski odabiri nadopunjavali, a pritom nisu izgledali previše usklađeno. Oboje su se zaštitili od bljeskova paparazza velikim sunčanim naočalama, a s obzirom na to da apsolutno svi bruje o njihovim outfitima, jasno je da Rihanna i Rocky i dalje uspješno drže titulu najstylish celebrity para na svijetu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli RihannaHT (@twintwins17)

 

 

 

Moda