PUCCI
//

PUCCI

Sigurno ste primijetili kako su ove sezone u posebnom fokusu torbe od rafije. Da se razumijemo, one spadaju u jedan od ljetnih klasika koji se nosi svake godine, ali nekako mi se čini da je ove godine posebno pod svijetlima reflektora sve što je ručno napravljeno, od heklanih haljina, pa sve do čipke. Kako god, kada netko spomene torbe od rafije onda uglavnom pomisli na velike tote torbe koje nosimo na plažu. No, sigurno ste primijetili da su manji modeli jednako popularni, posebno za ljetne izlaske ili opuštene šetnje gradom. 

Kako nosimo torbe od rafije?

Jedna od najvećih prednosti ovih torbica je ta što momentalno podiže look. Bilo da se odlučite za monokromatsku kombinaciju, recimo bež komplet od lana ili za neku živahniju haljinu u boji, torba od rafije će vam definitivno pomoći da unesete malo rustikalnog šarma. Još jedan trik je da svojoj torbici dodate šarenu maramu koja će je učiniti jedinstvenom, pa tako zapravo nitko neće ni primijetiti ako jednu torbu nosite cijelo ljeto, već će pomisliti da imate više sličnih modela. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Fabiana Cristina (@fabianacristinx)

Oblik je također jedna velika prednost kod materijala kao što je rafija. Proteklih nekoliko godina svi veći brendovi predstavili su torbice od rafija u razno raznim oblicima, od običnog oblika kruga i kocke, do nešto specifičnijih poput srca ili zvijezde. 

Kako god, još nije kasno da pronađete idealan model za sebe, a kako bismo vam u tome pomogli, u nastavku izdvajamo naših 10 favorita. Odlična vijest je da je većina trenutno na popustu, pa nemamo ništa drugo za reći osim, sretan shopping!

Elle Izbor

Moda