Avene
promo //

Avene

Akne pogađaju čak 80 % mladih i svaku petu odraslu osobu, a najčešći uzrok su hormonalne promjene. Bilo da se pojavljuju u pubertetu ili zreloj dobi, problematična koža zahtijeva posebnu njegu – učinkovitu, ali i nježnu.

Avène Cleanance linija donosi cjelovito rješenje za masnu i aknama sklonu kožu, pružajući dubinsko čišćenje, smanjenje prištića i regulaciju sebuma bez isušivanja i iritacije. Nježna učinkovitost naročito je važna kod problematične kože sklone aknama, budući da su osobe s problematičnom kožom često muče i nisko samopouzdanje, anksioznost, čak i depresija.

Posljednji novitet iz Laboratorija Pierre Fabre je Comedomed piling krema koja cilja na tvrdokorne prištiće za vidljivu učinkovitost od prve primjene. Intezivna krema protiv nepravilnosti te je kao takva potpuno novi tretman proizvod protiv izbijanja akni. Djeluje na sve vidljive nepravilnosti kože sklone aknama, s jedinstvenom i ultra učinkovitom formulom zahvaljujući kombinaciji dermatoloških djelatnih sastojaka.

Program njege za problematičnu kožu

1. korak – očistite kožu

Očistite lice i odstranite šminku uz pomoć Cleanance gela za čišćenje koji nježno uklanja nečistoću i prekomjernu masnoću poštujući prirodnu ravnotežu i pH kože.

Njegova formula sadrži jedinstvenu kombinaciju djelatnih sastojaka s trostrukim prednostima: nježno čišćenje zahvaljujući nježnoj bazi za čišćenje, učinak matiranja kojeg jamči Comedoclastin™, biljni djelatni sastojak dobiven iz sjemenki sikavice s patentiranim* svojstvima koja smanjuju višak sebuma, te ugodu koju pruža umirujuća i antiiritirajuća Avène termalna izvorska voda.

2. korak – umirite kožu

Nakon što ste temeljito očistili kožu, vrijeme je da je umirite i pripremite za daljnju njegu. Blago raspršite Avène termalnu izvorsku vodu na kožu, a višak uklonite papirnatom maramicom. Prije upotrebe nemojte tresti.

Nanesite Cleanance matirajući aqua-gel višestruko je koristan proizvod  koji umiruje, hidrira i matira  osjetljivu kožu s nepravilnostima. Njegova formula, obogaćena monolaurinom, trenutno smanjuje sjaj bez isušivanja ili nadraživanja kože, zahvaljujući prisutnosti umirujuće Avène termalne izvorske vode. Ultra lagana, osvježavajuća tekstura trenutno sužava pore i hidrira kožu 24 sata  za osjećaj ugode tijekom cijelog dana.

3. korak – njegujte kožu

Cleanance A.H.A Serum za eksfolijaciju, snažnog keratolitičkog učinka koji odčepljuje pore i smanjuje nepravilnosti.

Svakodnevnu rutinu njege završite nanošenjem Comedomed koncentrata protiv nepravilnosti djeluje na mikrokomedone u korijenu njihovog nastanka kod kože sklone aknama za dugotrajnu učinkovitost, bez ponovnog pojavljivanja. Preporuka je dermatologa diljem svijeta.

4. korak u svim fazama pogoršanja – Nova Comedomed piling krema 

U slučaju pogoršanja izbijanja prištića koristite novu Comedeomed piling kremu. Nanosi se navečer na čisto i suho lice, u periodu od 15 dana.  Kremasta tekstura osigurava brzo upijanje i nemasni završetak na koži. Comedomed piling krema najnovija je inovacija Laboratorija Pierre Fabre koja cilja na tvrdokorne prištiće za vidljivu učinkovitost od prve primjene. Intezivna krema protiv nepravilnosti  novi je tretman proizvod protiv izbijanja akni. Djeluje na sve vidljive nepravilnosti kože sklone aknama, s jedinstvenom i ultra učinkovitom formulom zahvaljujući kombinaciji dermatoloških djelatnih sastojaka:

- glikolna kiselina: ljušti i potiče obnovu stanica za učinak nove kože zahvaljujući svom keratolitičkom djelovanju.

- retinoid booster: potiče resorpciju prištića i smanjenje zaostalih tragova zahvaljujući patentiranoj** kombinaciji retinala, najučinkovitijeg oblika vitamina A, i Comedoclastina™.

Comedeomed piling krema koristi se  u slučaju pogoršanja izbijanja prištića. Nanosi se navečer na čisto i suho lice, u periodu od 15 dana.  Kremasta tekstura osigurava brzo upijanje i nemasni završetak na koži. 

 Svi proizvodi iz Cleanance linije dermatološki su ispitani i prilagođeni osjetljivoj koži sklonoj aknama. Bez agresivnih sastojaka, Avène osigurava njegu koja čisti, umiruje i obnavlja vašu kožu.

Ljepota