l'erbolario
//

l'erbolario

S krajem ljeta, naša kosa i tijelo zaslužuju obnovu kako bi se pripremili za nadolazeće izazove jeseni i zime. Suhi zrak, nagli skokovi temperature kod izlaska iz toplih prostora na zimsku hladnoću... Upravo sada je pravo vrijeme da se pripremamo na nadolazeće vremenske (ne)prilike.  S dolaskom jeseni, naša koža i kosa trebaju posebnu njegu nakon intenzivnog izlaganja ljetnim uvjetima.

L’Erbolario - za kosu koja traži više od običnog šampona

Otprilike u ovo doba godine mnogi muškarci i žene postaju svjesni da se tijekom pranja ili češljanja gubi više kose nego inače. L'Erbolario nudi autentične kozmetičke tretmane za kosu koja traži više od običnog šampona. Njihovi proizvodi, potpuno bez alkalnih sapuna i s prirodnim pH, pružaju njegu koja ne narušava ravnotežu vlasišta, osiguravajući nježnost i učinkovitost.

L'Erbolario šampon od koprive namijenjen je suhoj i tankoj kosi iscrpljenoj klimatskim uvjetima ili oštećenu bojanjem, izbjeljivanjem ili trajnom. Nježno čisti kosu i, zahvaljujući posebnim proteinima koje oslobađa na površini svake vlasi, reintegrira zaštitni sloj kose i neutralizira elektrostatički naboj. Jača vrhove i istovremeno daje sjaj i volumen ostatku kose.

L'Erbolario šampon od prosa i soje je idealan za česta pranja, može se koristiti svakodnevno, a preporučuje se naizmjenično korištenje s drugim posebnim šamponima. Zahvaljujući ekstraktu prosa i proteinima zobi i soje, ovaj šampon štiti i obnavlja proteinsku strukturu kose te je ostavlja sjajnom, mekanom i punom života.

L'Erbolario šampon od propolisa protiv peruti svakodnevnim korištenjem odstranjuje postojeće čestice peruti i sprječava njihovo ponovno stvaranje zahvaljujući svojoj formuli koja kontrolira perut, čisti i osigurava mekanu i sjajnu kosu punu volumena.

L'Erbolario – razmazite svoje tijelo 

Kako bi tijelo u jesen dobilo potrebnu njegu, važno je hidrira i nahraniti kožu koja se tijekom ljeta isušila od sunca, vjetra i mora. L'Erbolario proizvodi za njegu tijela savršeno odgovaraju potrebama kože u prijelaznim razdobljima, vraćajući joj vitalnost i elastičnost, a mi ćemo vam predložiti samo neke od njih.

L'Erbolario Ortensia krema za tijelo sadrži izvrsne sirovine biljnog porijekla, poput suncokretovog ulja, rižinih mekinja, klica riže i podlanka, koji hrane kožu i omekšavaju njezino tkivo, a istovremeno je obnavljaju i čine elastičnijom. Vaša koža može dostići istu čvrstu teksturu i sposobnost odupiranja protjecanju vremena s korištenjem ovog tretmana.

L'Erbolario Papavero (mak) krema za tijelo formulirana je kako bi vaša koža maksimalno iskoristila sve njezine blagodati svakim korištenjem. Vrhunski sastojci poput babassu ulja za iznimno mekanu kožu, biljnog kompleksa hidroliziranog proteina za hidrataciju i neosapunjivih frakcija maslinovog ulja za obnovu i tonus, sjedinjeni su s aktivnim derivatima crvenog i nježnog maka. Točnije, ulje maka pomaže koži da bude čvršća, uljni ekstrakt latica maka oslobađa sva svoja omekšavajuća i hranjiva svojstva, dok fluidni ekstrakti sjemenki i latica maka djeluju antioksidativno i zaštitno protiv preuranjenog starenja kože.

Krema za tijelo s ekstraktom lista argana, njeguje i štiti kožu. Koristiti nakon kupanja, tuširanja ili jednostavne potrebe kože za dodatnom njegom. Mirisni trag pratit će vas tijekom čitavog dana svojim raskošnim notama.

Otkrijte L'Erbolario – njegu u skladu s prirodom i sezonom odaberite u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama lijekova i medicinskih proizvoda te na Pharmeria online platformi.

Ljepota