PEPPERMINT AVOCADO CONDITIONER
Philip B //

PEPPERMINT AVOCADO CONDITIONER

Peppermint Avocado Conditioner osvježava u tolikoj mjeri da ga nazivamo klimom za vlasište. Jedinstvena formula sadrži obnavljajuće oleosome šafranike s vremenskim otpuštanjem kao i snažni kompleks aminokiselina i vitamina E koji sve tipove kose čine lepršavim i blistavim. K tome, dodali smo i ulje paprene metvice obogaćeno mentolom te eukaliptus, za stvaranje osjećaja čistoće i poletnosti zbog kojeg se osjećate vedro i energično.

Formula također sadrži aktivne sastojke koji se upotrebljavaju u snažnim proizvodima protiv starenja kože, zbog čega je izvrsna za vlasište kao i za kosu. Uz to, njegov mirisni profil paprene metvice je odličan za osvježenje vlasišta. Nježno umasirajte u čistu, mokru kosu, od vlasišta do vrhova. Raščešljajte. Ostavite da djeluje tri do pet minuta ili dulje ako želite. Isperite.

GLAVNI SASTOJCI:

• ulje paprene metvice

• ulje avokada

• oleosomi

• aminokiseline

Philip B® Peppermint Avocado Conditioner siguran je za boju i tretman keratinom, proizveden je bez ispitivanja na životinjama i formuliran u SAD-u s niskim ugljičnim otiskom. Biljni sastojci koje upotrebljavamo nabavljeni su iz održivog uzgoja i cijela se ambalaža može reciklirati. Dostupan je u NOVOM održivom pakiranju izrađenom od smole šećerne trske.

Ljepota