Bio lumin c night restore
dermalogica //

Bio lumin c night restore 109,00 eur

Kao što ledena limunada u vruće ljetno popodne donese toliko potrebno osvježenje, tako vitamin C kao ključni sastojak kozmetičkog preparata može osigurati svježinu i blistavost kože. Pogotovo u ovom razdoblju, u kojem većina nas osjeća posljedice nezgodnog međudjelovanja sunca, vjetra, morske soli i bazenskog klora - vidljive na licu kao isušenost, pigmentacijske mrlje i pojačana osjetljivost kože.

Stoga je upravo sada vrijeme za ‘resetiranje’ njegom koja ciljano štiti, obnavlja i ujednačuje ten. U tom procesu ključni su antioksidansi poput vitamina C, za koji najnovija znanstvena istraživanja dokazuju da poboljšava prirodni obrambeni sustav kože tako što pomaže u  obrani protiv štetnog oksidativnog stresa. Postoji samo jedan ‘mali’ problem - vitamin C vrlo je nestabilan i u kozmetičkoj formuli može izgubiti svoju moć prije nanošenja na kožu, a čak i kad je stabilan, mora doći na pravo mjesto kako bi njegova prisutnost rezultirala pravim efektom.

Ono što Dermalogica s ponosom ističe jest ultrastabilnost i bioraspoloživost vitamina C u svim formulama linije BioLumin-C, namijenjene učvršćenju, zaglađivanju i posvjetljivanju kože lica. Svaki proizvod iz te linije sadrži dva stabilna, visokoaktivna i bioraspoloživa oblika vitamina C, koji djeluju sinergijski. Ultrastabilnost osigurava učinkovitost i aktivnost proizvoda, a bioraspoloživost omogućuje bolji prodor vitamina C u kožu – što znači snažnije djelovanje i bolji rezultat. Uz to, Dermalogica proizvodi sadrže čak tri puta više vitamina C od konkurentskih.  U liniji su BioLumin-C Serum, BioLumin-C Eye Serum i BioLumin-C Gel Moisturizer, a sada predstavljamo novu zvijezdu - BioLumin-C Night Restore.

Dok vi spavate, BioLumin-C Night Restore marljivo radi - ovaj noćni serum zadužen je za obnovu kožne barijere te postizanje dugotrajne blistavosti i hidratacije. Osim ekstremno stabilnog vitamina C, sadrži vitamin D, koji se uglavnom povezuje s danom i sunčevom svjetlosti, no koristan je i u noćnoj njezi jer pomaže u regeneraciji i izmjeni stanica, djeluje protuupalno i pomaže u održavanju hidratacije. Uz to sadrži papain i traneksamičnu kiselinu, koji daju instantni glow efekt; opunciju i zelenu mikroalgu koje umiruju iritacije i smanjuju oštećenja nastala tijekom dana, te 10% glicerina i ester jojobe - za dubinsku hidrataciju i pomoć pri obnovi kožne barijere.

BioLumin-C Night Restore funkcionira prema teoriji o cirkadijanom ritmu. Tijekom 24-satnog ciklusa, naime, stanice kože prolaze kroz različite načine rada: tijekom dana se bore protiv vanjskih štetnih utjecaja, a noću 'popravljaju' nastalu štetu.  Stoga, odgovor na pitanje – zašto je važna noćna njega – sadrži nekoliko važnih argumenata:

* jer noću funkcija kože slabi, što dovodi do isparavanja vode i dehidracije

* stanice kože tada prolaze kroz intenzivne procese popravka i obnove, uključujući sintezu kolagena

* koža je propusnija tijekom sna, što omogućuje bolju apsorpciju aktivnih sastojaka iz kozmetike

I zato, ne zaboravite - nakon čišćenja i tonika - navečer nanijeti 3-4 kapi BioLumin-C Night Restore seruma. Nanosi se ravnomjerno na lice i vrat, izbjegavajući područje oko očiju.

Uz kupnju BioLumin-C Night Restore seruma, Demalogica daruje Daily Microfoliant u pakovanju od 13 g - što je dovoljno za mjesec dana nježnog pilinga lica. Sinergija tih dvaju proizvoda rezultirat će blistavim, glatkim i posvijetljenim tenom.

Ljepota