MICHAEL ANTHONY
Instagram //

MICHAEL ANTHONY

Crna maskara je boja koju vjerojatno većina koristi, ali maskare u boji često mogu biti bolje rješenje. Dolaze u različitim bojama od smeđe koja nije statement, do električno plave koja može naglavačke preokrenuti cijeli look. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by kate (@katewoodhall_)

Maskare u boji svako malo imaju svoj povratak, ali nikako da u potpunosti zažive. Chanel je ovo ljeto predstavio lila maskaru i čak ju niti oni nisu uspjeli dovesti u mainstream usprkos marketingu i luksuznom pakiranju. Izgleda da je maskara jedan proizvod koji nije podložan promijeni u smislu boje. Na tržištu se svakodnevno pojavljuju različite formule koje obećavaju duge i pune trepavice, te četkice koja garantiraju potpuno drugačiji izgled. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CHANEL BEAUTY (@chanel.beauty)

Ako niste skloni trošenju vremena na makeup na očima, a ipak želite podignuti look, onda je maskara u boji najbolji prečac. Tako dodate malo boje, a jednim potezom ste riješili dva koraka. Postoje klasične preporuke da bi se zelene oči odlično slagale s ljubičastom, plave sa smeđom i slično, ali se nema potrebe opterećivati takvim pravilima. Za razgovor o teoriji o bojama, trebala bi se gledati onda i boja kose, obrva i podton kože. Uostalom, ograničavanje na jednu boju zbog očiju nije cilj. Kao što je teško pronaći trendove u modi jer je sve u trendu, isto tako je u makeup svijetu. Priznajemo da no makeup trend već godinama caruje, ali to ne znači da se netko ne može našminkati kao Stevie Nicks u 70-ima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Makeup (@makeup_designnn)

Možete lagano početi s jednim slojem i vidjeti kako izgleda na vašem licu. Nema potrebe da odmah krenete odmah s 3-4 sloja, pogotovo ako niste naviknuli na boju na očima. Samo jedan lagani sloj već može look učiniti zanimljivijim i intrigantnijim. Stoga, probajte crnu maskaru barem na dan zamijeniti s onom u boji i možda se zaljubite!

Ljepota