Scervino
Launchmetrics //

Scervino

Modne revije po pitanju makeupa mogu biti izuzetno konzervativne ili razigrane. Dosta brendova se odluči na look koji ne uključuje puno šminke jer se fokus želi održati na odjeći. S druge strane, ipak postoje modne kuće koje svojim makeup timovima dopuste da se razigraju bojama i kistovima. 

Efekt vodenih boja 

Ovakav efekt se uvijek radije postiže pastelnim bojama zato što se njima može lakše manipulirati. Kada se koriste iole tamnije boje, postoji mogućnost da izgleda kao da se osoba ozlijedila. Ipak, brend Dang Hoang je uspješno izveo efekt vodnih boja i čak je postignut halo eye efekt s neizblendanom nijansom na sredini kapka. 

Razmazana maskara

Priznajemo da razmazana maskara nije look za svakoga. Prvi problem je što zaista izgleda neuredno, ali možda je veći problem što osoba nikada nije sigurna kako će izgledati kroz dan. Netko će se našaliti pa kazati da većina nas ovako izgleda nakon deset sati. Kako god da bilo, na reviji Avavava izgleda efektno i potpuno pogođeno. 

Naglašene donje trepavice

Referenca s najnovije revije Aniye Recordsa je jasna - Twiggy i 60-e godine. Ovo desetljeće je vijeća inspiracija u svijetu makeupa i mode. Ovakav look se naziva spider lashes što znači stavljanje velike količine maskare na trepavice. Kada se stavi na donje i gornje, postoji mogućnost da izgleda neuredno dok samo da donjim izgleda simpatično. 

Bijela olovka

Bijela olovka oko cijelih očiju je još odvažniji look od razmazane maske. Može se prilagoditi za svakodnevni look tako da se stavi samo na donji waterline što automatski otvori cijelo oko. Isto tako se može staviti na gornji kapak u obliku linera. Za neke to može predstavljati veliki kontrast zbog crne maskare i za takve je uvijek spremna prva opcija. 

Liner samo na kraju oka

Obično se linerom pokušava podići oko, ali brend Scervino se odlučio za suprotno. Ovo je zapravo obrnuti liner jer se naglasak više stavlja na donji dio oka nego na gornji. Efekt se može ublažiti tako da se napravi sjenilom, a ne olovkom ili se olovka na rubovima može lagano izblendati. 

Ljepota